Glas Javnosti

Horoskopski znaci koji su teški kao CRNA ZEMLJA

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Kada ste u vezi trebalo bi da se osećate dovoljno opušteno da izrazite svoja osećanja, podelite probleme i brige. Ako razgovor ne pomogne, obično se postavljaju granice

U emotivnom odnosu ultimatum može da bude ozbiljna pretnja. Ako ne uradiš ovo, dodiće se ono. Ako ste došli do te tačko da partneru morate da postavite ultimatum, verovatno ste frustrirani i zbunjeni pa ne znate za bolje rešenje.

Pojedini pripadnici Zodijaka su skloni da postavljaju granice u emotivnim odnosima, što ih najčešće košta samoće i problema u pronalaženju partnera.

Ovo su glavni predstavnici postavljanja granica u vezi.

Ovan

Kada se svađaju, Ovnovi često sukob prebace na viši nivo i postave ultimatum. Ovaj horoskopski znak ne voli da traći svoje dragoceno vreme. Ako žele da se njihova veza promeni, a partner ne radi ništa po tom pitanju, Ovan će napraviti veliki korak.

Ako se partner ne slaže s korakom koji je Ovan napravio, to ovom znaku daje uvid gde se njihova veza nalazi, pa može preduzeti potrebne korake kako bi ostvario cilj. Ovnovi znaju da postavljanje ultimatuma predstavlja rizik, ali takođe su svesni da se on na kraju isplati.

Lav

Lavovi su jasni, posebno u vezi s onim što žele u vezi. Lav ne voli da čeku predugo, pa partner mora brzo da sazna njegove želje. Ovaj se znak ne boji da postavi ultimatum jer je razmotrio svaki mogući scenario i dobro zna koji je njegov sledeći korak.

Samouvereno donosi odluke i zna kako dobiti ono što želi. Ako je njegov partner neodlučan, Lav će ga pogurati kako bi što pre dobio odgovor.

Škorpija

Škorpije su jako frustrirane ako ne dobiju ono što žele. Ako se njihov partner dvoumi i ne želi da se obaveže, Škorpija će povući crtu.

Škorpije neće postaviti ultimatum osim ako nije ozbiljan povodom toga, a ako to znači da treba da raskinu one će to uraditi.

Blizanci

Blizancima se odlučuju za ultimatum samo u sitaciji kad nemaju drugog izbora. Oni smatraju da je ultimatum jedina stvar koja može popraviti situaciju. Možda zvuči manipulativno, ali Blizanci zaista to misle.

Ovaj znak smatra da je ultimatum jedini način da se stvari pokrenu, kako mrze stagnaciju, koristi se svim i svačim kako bi promenio situaciju.

Devica

Device postavljaju ultimatume iz sličnih razloga kao i Blizanci. Kada dođe do problema u vezi, Device mnogo razmišljaju šta da urade. One sagledaju situaciju iz svakog ugla, razgovaraju sa svojim partnerom i rade sve što mogu kako bi promenile stvari.

Device su srećna kad dođe do zastoja u vezi. Device će uvek napraviti strategiju i prisiliti partnera da reaguje i da se menja.

Izvor:žena.blic.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR