Glas Javnosti

HOROSKOP ZA VIKEND: Strelcu dolaze lepi dani, Ovnu pare stižu sa svih strana, a vama?

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend od 29. do 31. oktobra 2021. godine.

Ovan

Očekuje vas poboljšanje finansija i poboljšanje na ljubavnom planu. Period pred vama je idealan za resavnje problema, sve ono što ste odlagali sada je odlično vreme da počnete da rešavate. Vodite računa kome pozajmljujete novac. Može doći do malih nesuglasica u krugu porodice,vodite računa šta i kome pričate.

Bik

Ovog vikenda oslonite na svoju intuiciju. Rešavenje imovinskih odnosa doživeće kulminaciju ,što će se dobro odraziti po vas. Napokon ćete moći da se opustite. Racionlano ćete trošiti energiju i okrenućete se stvarima koje vas čine srećnim. Poslušajte savet mlađe osobe iz vašeg bliskog okruženja.

Blizanac

Novčane problem ćete rešiti uz pomoć prijatelja. Poslušajte njegov savet. Obrtite pažnju na komunikaciju,možete nesvesno da uvredite nekoga od članova porodice. Potrudite se da se što više krećete iskoristite lepo vreme ovog vikenda, to će pozitivno uticati na vas. Ugostite sebi bliske osobe prijatnim ručkom.


Rak

Imate dosta pozitivne nergije, kreativni ste. Energiju usmerite na donošenje novih ideja ,ne potcenjujte svoje mogućnosti, ne dozvolite da vam mali problemi odvuku pažnju. Uživajte u ovom vikendu kao i radnoj nedelji koliko god možete.

Lav

U toku ovog vikenda ostvarićete neke svoje ciljeve i izmirićete neka finasijska dugovanja. Razmišljajte pozitivno. Ako vam je u proteklom periodu učinjena nepravda sve bi se moglo isptaviti u toku ove radne nedelje..Podršku i razumevanje okoline ćete imati.

Devica

Od ovog vikenda donosite odluku da promenite ustaljeni ritam vašeg života. Pažnju će vam privući nove stvari, imaćete potrebu da se bavite drugačijim stvarima. Možda pronađete novi hobi. Dosta vremena ćete posvetiti porodici. Imaćete razumevanja za njih. Tražice od vas savete. Upravljanje novcem je vaša jača strana,tako da neće te imati fins. problema.

Vaga

Sreća vas prati. Imaćete potrebu da unapredite svoj život, težite ka ličnom usvršavanju. Postoji mogućnost da vam iskrsne novi posao-slobodno ga prihvatite. Vage su dobri organozatori tako da vam vreme neće predstavljati problem.Svim novim stvarima ćete prilaziti odgovorno.

Škorpija

Tokom ovog vikenda bićete izloženi velikom pritisku. Očekuje se od vas da donesete odluku vezanu za porodicu. Potrudite se da realno sagledate stvari oko sebe, slobodno se oslonite na vašu jaku intuiciju. Ne podležite pritiscima okoline. Olakšajte sebi opuštajućim šetnjama kroz park.


Strelac  

Zahvaljujući prijatnim dešavanjima u vasem privatnom životu zračite pozitivnom energijom. Stvari koje su vas opterećivale sada polako nalaze svoje mesto.Puni ste optimizma i to vaša porodica oseća. Lepo i skladno funkcionišete. Sada dolaze mirni i lepi dani . Posvetite se malo više sebi ovog vikenda, šetajte, pročitajte lepu knjigu.

Jarac

Trenutno ste u kreativnoj fazi razmišljanja,imate sjajne ideje i priliku da to pokažete. Ovog vikenda naporavite biznis plan. Nemojte dozvoliti da vas poremete neka sporedna dešavanja, oslonite se na vaše veliko životno iskustvo.

Vodolija

Nalazite se u poziciji da uvećavate svoju zaradu, kao i da uspešno rešavate neka imovinska ili investiciona pitanja. Važno je da svoje misli i ideje usmerite na pravi način i uspeh je tu. To može da bude dodatni posao koji će vam popraviti vase finansijsko stanje. Vi ste aktivni i imate dosta energije.

Ribe

U ovom preiodu ćete sve konce drzati u svojim rukama. Ništa se neće dešavati mimo vas. Jasno ćete svoj stav izraziti, što možda okolina ne očekuje od vas. Vodite računa da ne preterate, obratite pažnju na komunikaciju. Vi to znate,svaku reč uvijte u lepu svilenu mašnu. Što se tiče finansija ovog vikenda se opustite sve će ići po planu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR