Glas Javnosti

HOROSKOP ZA VIKEND: BLIZANICIMA novčani problemi, STRELAC uživa u ljubavi

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend od 05. do 07. novembra 2021. godine.

Ovan

Vikend i radna nedelja  je idealna za rešavnje problema, sve ono što ste odlagali sada je odlično vreme da počnete da rešavate,pogotovo početak nedelje. Vodite računa kome pozajmljujete novac.Može doći do malih nesuglasica u krugu porodice.

Bik

Ovog vikenda oslonite se na svoju intuiciju. Rešavenje imovinskih odnosa doživeće kulminaciju, što će se dobro odraziti po vas. Napokon ćete moći da se opustite. Racionlano ćete trošiti energiju i okrenućete se stvarima koje vas čine srećnim.

Blizanac

Ovog vikenda imaćete male novčane probleme koje ćete rešiti uz pomoć prijatelja. Poslušajte njegov savet. Obratite pažnju na komunikaciju, možete nesvesno da uvredite nekoga od članova porodice. Potrudite se da se što više krećete,to će pozitivno uticati na vas.

Rak

Imate dosta pozitivne energije, kreativni ste. Energiju usmerite na donošenje novih ideja,ne potcenjujte svoje mogućnosti, ne dozvolite da vam mali problemi odvuku pažnju.Uživajte u ovom vikendu koliko god možete.

Lav

U toku vikenda ostvarićete neke svoje ciljeve. Razmišljajte pozitivno. Ako vam je u proteklom periodu učinjena nepravda sve bi se moglo ispraviti u toku ove radne nedlje. Podršku i razumevanje okoline ćete imati.

Devica

Ovog vikenda donosite odluku da promenite ustaljeni ritam vašeg života. Pažnju će vam privući nove stvari imaćete potrebu da se bavite drugačijum stvarima. Dosta vremena ćete posvetiti porodici. Imaćete razumevanja za njih. Tražiće od vas savete.


Vaga

Sve što ste planirali polako počnite da realizujete tj da pravite plan za dane vikenda Sreća vas prati. Biznis plan vam dobija formu i želite još neke stvari da uobličite. Vi ste dobri dobri organozatori tako da vam vreme neće predstavljati problem.
 

Škorpija


Tokom ovog vikenda bićete izlozeni velikom pritisku. Očekuje se od vas da donesete odluku vezanu za ljubav Potrudite se da realno sagledate stvari oko sebe, slobodno se oslonite na vašu jaku intuiciju. Ne podležite pritiscima okoline. Odluka je samo vaša i  vi ćete posle nje živeti u skladu sa njim.

Strelac

Zahvaljujući prijatnim dešavanjima u vašem privanotm životu zračite pozitivnom energijom. Ljubav će biti naglašena ovog vikenda.  Puni ste optimizma i to vaš partner oseća. Lepo i skladno funkcionišete. Potrudite se da maksimalno iskoristite ovu nedelju i da živite u skladu i u ljubavi.


Jarac

Ovog vikenda imate naklonost partnera i prijatelja za razgovore vezane za posao kao i za međuljudske odnose. Godi vam njihova podrška i vreme koje izdvajaju za vas. Otvorite srce i dušu, što je kod vas jako retko, i sve im recite. Njihovi saveti su zlata vredni. Partner vam pruža emotivnu i psihološku podršku.


Vodolija

Vikend iskoristite za "čišćenje" doma i vaših misli. Potreban vam je detoks kako bi bili smireni i rasterećeni za radnu nedelju jer vas čeka dosta posla i obaveza. Kada je mir u duši kao i u vašem okruženju vi ste nov čovek i sve postižete.

Ribe

Radna nedelja će biti stresna. Pokušajte da se distancirate od ljudi koji žele da vas uvuku u ogovaranja i laži. Vi tačno osećate te ljude. Da bi bili spremni za njih ovog vikenda priuštite sebi u svom domu spa vikend. Nega tela, čitanje lepe knjige, lagana muzika i razgovor sa prijateljima će vam napuniti baterije .

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR