Glas Javnosti

HOROSKOP ZA SEDMI JUN: Vagama preti OSVETA u ljubavi a RAKOVIMA novi flert!

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Šta su nam zvezde spremile za 7.jun tekuće godine? Kome će ići u ljubavi, kome u biznisu a kome će zdravlje biti kao dren ili ne daj Bože na iskušenju?

OVAN

Posao: Jaki ste,osećaj borbenosti je prisutan danas u vama, sigurni ste u svoj stvaralački put kojim
idete. Ponakad stanite malo. Prejaka energija. Ljubav: Malo ste opterećenje za partnera sa energijom koja nema kraja. Spustite loptu. Zdravlje: Jak optimizam.

BIK

Posao: Najvažnije je imati sopstvenu harmoniju. Uspeh na polju komunikacija. Pisanje, novinarstvo,
izdavaštvo. Imaćete dosta novca u narednom periodu.Ljubav: Usavršavate svoju vezu. Nije potrebno samo da budete kući ili da se bavite nekim pasivnim porodičnim poslovima. Zdravlje: Osetljivost stopala, vena, kapilara.

BLIZANCI

Posao: Imate uspešnu transakciju novca. Partneri žele sve više da rade sa vama. Od vas se očekuje mnogo. Potrudite se da opravdate poverenje. Ljubav: Imate u okruženju jednu Škorpiju koja vas intrigira. Ovo može biti izrazito erotska veza. Zdravlje: Dobro se osećate.pixabay

 

RAK

Posao: Poslovni uspeh. Sve više radite na svom usavršavanju ali i na usavršavanju svojih saradnika.
Dobar dan za novac. Ljubav: Volite izazove. Verovatno ulazite u razne flertove, veze ili tajne veze.
Zdravlje: Krenite sa dijetom.

LAV

Posao: Sve zavisi kako drugi deluju na vas. Ukoliko ste osoba koja preteruje u nekim dobrim namerama, vaš znak i snaga vam neće mnogo pomoći da napredujete. Ljubav: Imate ljubavi i strpljenje za voljenu osobu. Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

DEVICA

Posao: Vi znate kako da se ponašate i da radite. Uložite malo I dobićete mnogo. To retko kome polazi
za rukom. Sarađujte sa Strelcem ili Bikom. Ljubav: Nalazite vremena i za ljubav vašeg života. To treba proslaviti. Zdravlje: Detoksikacija organizma potrebna.

VAGA

Posao: Samopouzdanje vas vodi. Nema prepreka za vas. Problemi su na dobrom putu rešavanja. Ljubav: Ljubomora, osveta, rasprave sve je ispod vašeg nivoa časti. Razgovor je rešenje. Zdravlje: Sveta knjiga stiže u pomoć, par rečenica će vas umiriti.pixabay

 

ŠKORPIJA

Posao: Trebalo bi više da se borite i branite svoje ideje ukoliko želite da isplivate. Jaki udari se
spremaju na vas. Naoružajte se svim argumentima. Ljubav: Gradite odnos iskrenim, poštenim i moralnim osećanjima. Zdravlje: Čuvajte bubrege.

STRELAC

Posao: Divan dan za velikodušnost. Svakom pružate ruku. Kreativni ste. Radoznalost vam služi za
dobijanje bitnih informacija. Ljubav: Uživate u društvu prijatelja. Malo odabrano društvo i ništa vam nije potrebno više. Zdravlje: Kad je duh zdrav i telo je.

JARAC

Posao: Srećan dan za poslovne sastanke sa strancima. Ulažite pametno novac. Ne ubrzavajte tempo bez potrebe. Ljubav: Imate dobar dan za popravku bračno - partnerskih odnosa. Poverenje je najvažnije.
Zdravlje: Skloni ste hedonizmu kroz hranu i cigarete.

VODOLIJA

Posao: Vaše sposobnosti su iznad svih kriterijuma. Teško vas je dostići. Odlična saradnja sa kolegama.
Vi mislite o svima. Ljubav: Jedan Rak želi vaše društvo i ljubav. Pružite tu nežnost- nežnom Raku. Zdravlje: Problem sa telesnom težinom.

pixabay

RIBE

Posao: Dobar dan za razne špekulacije. Posebno ako radite poslove koji zahtevaju uključenje u
saobraćaj i prevoz iste. Sarađujete sa Jarcem ili Blizancima. Ljubav: Kreativna ste osoba pa ćete tako biti zanimljivi i partneru, bez obzira da li ste slobodni ili u vezi. Zdravlje: Raspoloženje na dobrom nivou.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR