Glas Javnosti

HOROSKOP ZA 9: MAJ: Ispravite propuste i greške koje ste napravili u prethodnom periodu, malo vremena ostaće vam za ljubavne teme i šeme

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pročitajte horoskop za 9. maj i saznajte šta vam zvezde predviđaju.

Ovan

Posao: Na početku sedmice, moglo bi da dođe do promena okolnosti u organizaciji, pa ćete morati malo više da se prilagođavate što inače ne volite.

Ljubav: Solidan dan je pred vama da se uklopite u neke zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom, možda i kroz neku rekreaciju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Poslovi će se ređati jedan za drugim kao na traci, a vi ćete pokušavati da se uhvatite u koštac sa svim tim sa dosta nervoze i stresa.

Ljubav: Bićete malo inertniji ove sedmice kad je komunikacija u pitanju sa svima, pa i sa dragom osobom u pitanju, što je posledica prezasićenosti ljudima i pričama.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.


Blizanci

Posao: Blizanci, ove sedmice bi na prvom mestu trebali da ispravite propuste i greške koje ste napravili u prethodnom periodu. Prionite zato na posao.

Ljubav: Vreme je da i neke greške i propuste koje ste napravili u sferi ljubavi konačno ispravite, jer ćete samo tako moći da funkcionišete stabilno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Poslovni segment je dosta stabilan, ali možete očekivati prilično velike probleme sa kolegama i poslovnim saradnicima, pa je savet da budete što mirniji i staloženiji.

Ljubav: Rešavajte se tereta i svega što vas opterećuje u zajedničkom funkcionisanju, jer to vam je potrebno da biste nastavili dalje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Prvu polovinu sedmice iskoristite što je moguće bolje, u zauzimanju povoljnije pozicije na profesionalnom polju.

Ljubav: Kao da ste upali u začarani krug u kojem konstantno preispitujete i proveravate sve ono što se vezuje za reči i postupke druge strane. Suviše ste opterećeni negativnim razmišljanjima po pitanju ljubavi.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog dela, povedite malo više računa.

Devica

Posao: Mnogo dešavanja vas očekuje ovog ponedeljka u vašem poslovnom okruženju i vi ćete povremeno biti neorganizovani i nesređeni. Bitno je da ne brzate, jer možete napraviti i greške.

Ljubav: Iako sitna, ipak lepa dešavanja možete očekivati na ljubavnom planu. Malim potezima gradite stabilne stubove vaše veze.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Vagama ne sledi baš sjajna situacija na poslovnom planu. Biće potrebno da se prilagodite trenutnim dešavanjima i okolnostima kako biste isplivali bez većeg nerviranja.

Ljubav: Po principu toplo – hladno mogao bi da se odvija ovaj vaš ljubavni dan. Malo se volite, a malo svađate.

Zdravlje: Pojačan stres.

Škorpija

Posao: Dosta obaveza je pred Škorpijama ovog ponedeljka, što i nije neka novost. Ono što može biti problem je komunikacija sa poslovnim saradnicima sa kojim blisko sarađujete.

Ljubav: Kockice se polako slažu i funkcionišete solidno, stoga nema potrebe da bilo šta danas menjate.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Ove sedmice se možete naći pod pritiskom i velikim zahtevima nadređenih, tako da vas očekuje stresan i dinamičan početak.

Ljubav: Slobodni Strelčevi, privlačite nove ljubavne prilike, ali morate pre svega završiti sa prošlošću koja je tu non stop.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Odnosi sa nadređenima bi mogli biti zategnuti od samog starta nove radne sedmice, i tu ćete morati da budete pametni i da popustite onda kada vidite da je to krajnje neophodno.

Ljubav: Osetljiva pitanja i teme, ona za koje znate da vam uvek uzburkaju stomak, ostavite za neki drugi put, jer samo možete zakomplikovati stvari.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vodolija

Posao: Na samom startu nove radne sedmice Vodolije bi trebalo da povedu računa najviše o komunikaciji sa poslovnim okruženjem, jer su mogući brojni nesporazumi.

Ljubav: Iako možda možete biti pod stresom zbog poslovnih briga i zauzetosti tom sferom, ne dozvolite da se to loše raspoloženje reflektuje na vaše partnerske odnose. Bolje otvoreno kažite o čemu se radi.

Zdravlje: Racionalno trošite energiju.

Ribe

Posao: Veoma napeta poslovna sedmica je pred Ribama, posebno kada je u pitanju komunikacija sa nadređenima u pitanju, pa budite spremni i ne ulazite u konflikte i verbalne rasprave.

Ljubav: Malo vremena ostaće vam za ljubavne teme i šeme, a možda je danas tako i najbolje da ostane.

Zdravlje: Pad imuniteta.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR