Glas Javnosti

HOROSKOP ZA 5. MAJ: Maksimalno se posvetite organizaciji i pridržavajte se prioritetnih poslova

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pročitajte horoskop za 5. maj i otkrijte šta vam zvezde predviđaju.

Ovan

Danas se maksimalno posvetite organizaciji i pridržavajte se prioritetnih poslova. Može se javiti problem sa rokovima. Posvetite se malo više partneru da se između vas ne bi stvorila nepopravljiva distanca. Zadržavanje vode u organizmu.

Bik

Vaši odnosi sa kolegama mogu danas biti puni negativnog naboja. Distancirajte se od onih za koje znate da vam nisu naklonjeni. Zajedničko putovanje sa partnerom povratiće vaše stari žar. Slobodni Bikovi upoznaće jednu zanimljivu Škorpiju. Oprezno u saobraćaju.

Blizanci

Poslovno putovanje može vam doneti značajna poznanstva sa moćnim ljudima. To vam kasnije može doneti proširenje kruga saradnika. Izlazak u društvo može da vam donese poznanstvo sa pomalo neobičnom, ali veoma zanimljivom Vodolijom.Osetljivost grla.


Rak

Finansijski uspeh može predstavljati glavnu temu ovog dana. Očekuje vas odlična poslovna saradnja sa prijateljima. Slobodni Rakovi nalaze se u dilemi, jer im se u isti mah mogu dopasti dve osobe. Problemi sa urinarnim traktom.

Lav

Danas može da iskrsne neočekivani finansijski problem. Važna uplata može da kasni i da poremeti vaše planove. Konstruktivan razgovor sa partnerom donosi vam rešenje nekog krupnog egzistencijalnog pitanja. Učestale glavobolje.

Devica

Glavna tema ovog dana može biti unapređenje ili proširenje kruga dužnosti. Finansijski dobitak. Povukli ste se u svoj svet i partner se pita u čemu greši prema vama. Pobedite sklonost ka samoizolaciji. Stigao vas je umor.

Vaga

Ako želite da promenite posao, ovaj dan doneće vam prvi nagoveštaj povoljnih okolnosti. Slušajte svoju intuiciju. Dopada vam se neko ko nije slobodan ili živi daleko od vas. Budite realni u svojim očekivanjima. Budite aktivniji!

Škorpija

Problem u komunikaciji sa nekim od vaših kolega ili nadređenih može obeležiti ovaj dan. Zauzmite neutralan stav. Slobodne Škorpije mogu da uđu u tajnu vezu sa osobom u znaku Strelca ili Bika. Anksioznost.

Strelac

Ovaj dan može vam doneti obnavljanje stare poslovne saradnje. Završićete rad na važnom projektu. Suprotstavljeni stavovi o bitnom pitanju zaoštrili su atmosferu između vas i partnera. Jedan od vas mora popustiti. Glavobolja.

Jarac

Tri moćne planete u vašem znaku upućuju vas na to da prvo završite sve ono što ste započeli da biste mogli da nastavite dalje. U okviru vaše porodice ponovo se pojavio neki problem, ali ovoga puta u ekstremnom obliku. Zajedničkim naporima uspećete to da rešite. Odmorite se u nekom spa centru.

Vodolija

Užurbani tempo rada i previše posla mogu vam danas stvoriti pometnju. Radite prvo ono što je najvažnije. Slobodne Vodolije mogu vrlo lako da se upuste u vezu sa osobom koja nije slobodna. Budite oprezni jer postoji mogućnost skandala. Planiraje duži odmor na nekoj udaljenoj destinaciji.

Ribe

Naporan poslovni saradnik može zakočiti vaše pregovore. Pronađite kompromisno rešenje. Prelazak granice prijateljstva zvuči vam u isti mah primamljivo i diskutabilno. Poslušajte glas svog srca. Melanholični ste.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR