Glas Javnosti

HOROSKOP ZA 22. MART: Šta astrolozi savetuju pripadnicima različitih znakova?

Horoskop
Autor: Glas javnosti

nevni horoskop za 22. mart 2023. godine! Konjunkcija Meseca i Merkura - ovaj aspekt je dobra polazna tačka i osnova za sve poslove, pošto ste mentalno aktivni i dobro rasuđujete. Sve pripreme za posao će dovesti do uspeha! Takođe je dobro vreme za efikasno prenošenje emocija sa voljenim osobama.

OVAN

Danas ste u mogućnosti da se organizujete I do maksimuma iskoristite vreme. Bićete brzi, ažurni, sve će vam ići od ruke. Pokušavate da sa voljenom osobom ostvarite neki pravi dogovor, ali čini vam se da druga strana nije otvorena za vaše predloge.

BIK

U velikoj mjeri ćete biti zadovoljni kako se odvija situacija na poslu, iako nećete moći da pokupite zasluge za to. Uglavnom će sve funkcionisati zaslugom drugih ljudi I pokretati se na njihovu inicijativu. Vi ste ponešto statični. Razmišljate o nekome ko nije pored vas.

BLIZANCI

Pozitivno uzbuđenje zbog dogovora, papira ili informacija koje su se pokrenule tokom ovog dana. Lako uspijevate da se uklopite I funkcionišete sa saradnicima. Voljena osoba daje pravi podsticaj I dobro raspoloženje. I vi ćete uzvratiti istom mjerom.

RAK 

Svim dogovorima, ali i obavezama ćete pristupati sa elanom i inicijativom. Kao da ste riješili da odjednom isiječete sve “repove” koji vas koče. Dosta toga možete završiti bez po muke. Dobro raspoloženje u kontaktu sa voljenom osobom. Lako dogovori.

LAV

Velika poslovna angažovanost I inicijativa. Poslovni saradnik sa kojim ste ranije imali dosta korektan odnos, ponovo se aktivira prema vama. Danas vam slijede ozbiljne ponude. U emotivnom segmentu – opterećujete se bez razloga nekim razmišljanjima.

DJEVICA

Velika angažovanost, dobra energija – tokom ovog dana lako ostvarujete komunikaciju i otvarate mogućnosti za dobre dogovore i saradnje. Odlična organizacija. Iskoristite ovaj dan da pokrenete bitna pitanja sa voljenom osobom.

VAGA

Poslovni partneri vas mogu požurivati u nekim situacijama, ali to nećete shvatiti kao otežanje, već naprotiv – kao podsticaj da budete još bolji i brži. Odlične mogućnosti za jaču komunikaciju sa nekim ko vam je privlačan ili interesantan.

ŠKORPIJA

Iako je malo vremena pred vama, a obaveze su velike, ne osjećate opterećenje. Sve vam prilično lako ide od ruke, dobro ste organizovani i fokusirani na ono što morate uraditi. Moguće je manje flertovanje sa nekim sa kim imate razliku u godinama.

STRIJELAC

Dobar radni elan. Bićete posvećeni. Poslovni partneri imaju predlog za vas koji biste trebali da razmotrite. Konačno sa voljenom osobom uspijevate da pronađete zajednički jezik i smirite strasti koje su u proteklim danima bile aktuelne.

JARAC

U pravom trenutku uspijevate da pokrenete poslovnu situaciju ili pak pitanja koja su vas do sada mučila. Neko vam može ponuditi i svoju pomoć, prihvatite je objeručke, jer je iskrena. Pokušajte da danas više budete posvećeni voljenoj osobi. 

VODOLIJA

Neki dogovori i rješenja se otvaraju u posljednjem trenutku. Možete da se opustite, rješenje svakako ide u vašu korist. Drugi su suviše spori za vas  – ne požurujte ih, oni imaju svoj tempo. U emotivnom segmentu – neko vas je pokrenuo i "oživio".

RIBE

Velika podrška od osoba sa kojima sarađujete. Pomalo ste i iznenađeni koliko uspijevate da sa njima ostvarite pravi dogovor I komunikaciju. U emotivnom segmentu – trudite se da ostvarite bolju komunikaciju sa voljenom osobom.

 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR