Glas Javnosti

HOROSKOP ZA 1.MAJ : STRELAC treba da bude realan i ne razmišlja srcem, JARAC bira poklon za partnera

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Šta su nam zvezde pripremile za danas

OVAN

Rešili ste da promenite posao, ali danas nije povoljan dan za takve aktivnosti. Razmislite dobro na koju stranu želite da idete. Vaša emotivna naklonost nije promenjena, samo je ne pokazujete partneru. Budite otvoreniji u razgovoru.
Dobro zdravlje.

BIK

I dalje ste uznemireni, a poslovne promene su u toku. Trenutak odluke je na vama i pazite koje odluke donosite.
Nemojte mistifikovati emotivnog partnera jer je i on od krvi i mesa. Pokušajte da budete manje sebični i da mislite samo na sebe. Nervoza.

BLIZANCI

Ne možete biti racionalni jer je u vama kreativni haos. Ipak, potrudite se da ne donosite površne odluke. Ne zaboravite da je potrebno da imate ventil, jer on uvećava ostale životne kapacitete. Odmarajte se više. Danas vas prati napetost.

RAK

Produktivan dan koji prati i vaša dobra zarada. Zato i nemate prateću nervozu i napetost, jer ste zadovoljni novcem.
Nemojte pokušavati da sputavate partnera u dnevnim aktivnostima, to je bar danas nemoguće. Budite solidarni. Pazite na ishranu.

LAV

Nije teško da imate uspešan dan kada su poslovni saradnici vaš dobar vetar u leđa. Zato, nemojte izostaviti nagrade koje im svakako sleduju. Partner je veoma nezadovoljan i to ne pokazuje, a vi pucate od sreće i radosti. Veoma ste vitalni i zdravi.

DEVICA

Vi ste prirodni pesimista, ali danas će vas poslovna aktivnost demantovati. Imate razlog za bar malo zadovoljstvo.
Emotivno ulazite u rutinu koja nikako nije dobra za ljubavni odnos. Zato unesite malo svežine i promenite nešto.
Dobro se osećate.

VAGA

Budite sami sebi inspiracija i krenućete u orginalne poslovne poduhvate. Vaš optimizam koji baš nije veliki, ipak podstiče poboljšanje u ljubavnim odnosima. Partner voli kada imate dovoljno slobode da se izrazite. Odlično je zdravlje.

ŠKORPIJA

Ne gubite strpljenje zbog manjih zastoja na poslu tokom popodneva. Uvek ima takvih dana. Ne ulazite u emotivne provokacije jer ne možete pobediti, ali se možete dobro iznervirati. Manje masne hrane.

STRELAC

Danas nema prečice na vašem poslovnom putu, nego zasucite rukave i krenite ka cilju bez čekanja. Nemojte gubiti dostojanstvo pred osobom koja to svakako ne zaslužuje. Budite realni i ne razmišljajte srcem. Na polju zdravlja bez većih tegoba.

JARAC

Ne dozvolite da vas ego obuzme danas, ako iza leđa čujete ogovaranje poslovnih saradnika, ali u negativnom kontekstu. Volite da primate poklone ali to isto voli i vaš partner. Zato uzvratite i ne štedite. Dobro zdravlje.

VODOLIJA

Saradnici su direktni i nemaju dlake na jeziku, pa i vi uzvratite punom jačinom, to vam neće biti problem. Manji nesporazumi na poslu ne umanjuju vaš kvalitet rada. Sledite svoje srce, ali budite realni i otvorite širom oči.
Odlično se osećate.

RIBE

Ne prihvatajte posao koji ne možete da uradite na vreme. Iako želite da pomognete svima, prepustite dodatne obaveze drugima. Opustite se pored prijatelja jer vas to leči. Ljubavni problemi su rešivi uz prijateljsku podršku. Napeti ste i nervozni.

 Glas javnosti / Objektiv

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR