Glas Javnosti

HOROSKOP ZA 13. MAJ: Povišicu sigurno očekujte u narednim danima, ne opterećujete se zbog novca jer ga imate sasvim dovoljno

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pročitajte horoskop za 13 maj i otkrijte šta zvezde previđaju.

OVAN

POSAO: Znate gde je novac. Sposobni ste da se okrenete poslovima koji traže napor, ali uspeh stiže. Potrebno je istražiti tržište. LJUBAV: Imate poverenje u voljenu osobu, čak poveravate novac, posao. Zaista je vaša ljubav iskrena. ZDRAVLJE: Kretanje vas oslobađa.

BIK

POSAO: Niste sigurni u partnera koji stalno menja planove. Iako ste poslovno stabilni, želite još novca. Ne treba da preterujete. LJUBAV: Dopada vam se osoba koja u sebi nosi dozu bezobrazluka kao osobinu. Vas to ekstremno privlači. ZDRAVLJE: Čuvajte se pada imuniteta, preumorni ste.

BLIZANCI

POSAO: Početak dana vam može biti opterećujuć. Poslovno, mnogo zaostalih nerešenih zadataka. Morate da radite ceo dan. LJUBAV: Potrebno je da se vezujete. Previše ste slobodni i kad imate vezu ili brak kao da je nemate. ZDRAVLJE: Stres vas često prati.

RAK

POSAO: Povišicu sigurno očekujte u narednim danima. Ne opterećujete se zbog novca jer ga imate sasvim dovoljno. LJUBAV: Žena Rak je energetski jača u ovom trenutku od ostalih žena. Privlačite muški pol snažno. Šanse da se pokrenete na iskrenu ljubav. ZDRAVLJE: Koštunjavi plodovi, sokovi prirodni mogu da pomognu u varenju.

LAV

POSAO: Dostojanstvo je vaša najjača osobina. Dosta posla tokom današnjeg dana. Želite sve da završite kako biste nedelju proveli uživajući. LJUBAV: Lav uživa u ljubavi sa mlađim partnerom. Mnogo ljubomore oko vas, da li što ste lepi i zanosni ili zato što privlačite dosta mlađe partnere. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA

POSAO: Slabu veru u sebe imate. Niste dovoljno jaki da se oduprete onima koji pokazuju sujetu prema vama. LJUBAV: Slobodne Device imaju udvaranje jednog Strelca. Devica koja je u braku udvara se jednom Ovnu. ZDRAVLJE: Jačajte zdravlje iskrenim emocijama.

VAGA

POSAO:  Potrebna vam je pravna pomoć za nekretninu koja vam pravi problem jako dugo. Verovatno ćete uspeti da se stabilizujete uz pomoć jednog advokata iz znaka Jarac. LJUBAV: Emotivno ste vezani za osobu iz sfere farmakologije, rad u medicini, alternativnom lečenju. Oni koji su slobodni mogu imati lep susret na kraćem putovanju. ZDRAVLJE: Stomak, bešika osetljivi.

ŠKORPIJA

POSAO: Sposobni ste za skoro sve poslove koji vam se daju, ali nikako niste u stanju da trpite lenjost onih saradnika pored vas. Verovatno ćete veći deo posla dati drugima da rade. LJUBAV: Ne dozvolite da vas slomi osoba iz prošlosti. Morate da se okrenete sadašnjosti. Susret sa Blizancima ili Vagom. ZDRAVLJE: Skloni ste izlivima besa.

STRELAC

POSAO: Puni ste samopouzdanja, nadahnutosti. Uostalom šta jednom Strelcu treba. Radite nov ugovor sa skandinavskim državama. LJUBAV: Emotivno ste vezani za osobu koja je nestabilna i neodlučna. Morate da tu vezu popravite boljim i iskrenijim odnosom. ZDRAVLJE: Razmišljate o zdravlju, a u suštini ste dobro.

JARAC

POSAO: Dobar odnos sa Rakom, Strelcem, Devicom. Možete da očekujete saradnju i to na duge staze. LJUBAV: Partner je pomalo slaba ličnost, traži podršku. Nije vam to ništa novo. Navikli ste da morate biti vi jači. ZDRAVLJE: Imate problem sa disajnim organima, posebno sa sinusima.

VODOLIJA

POSAO: Napet dan za bilo koji novi početak. Mislili ste ipak da sve ostavite i odmarate. LJUBAV: Oni koji su u braku neka uživaju u nežnosti partnera. Biće vam izuzetan dan, pa ga lepo i provedite. ZDRAVLJE: Oprezno u vožnji.

RIBE

POSAO: Vaša mašta i misli se podudaraju sa Rakom. Možete da napravite dobru intuitivnu saradnju. LJUBAV: Ribe u vezi imaju loš odnos zbog nepoverenja. Ako ste slobodni onda vam je dan pun novih susreta, zaljubljivanja. ZDRAVLJE: Usporen metabolizam.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR