Glas Javnosti

HOROSKOP OTKRIVA: Ove znakove očekuje VELIKA SREĆA u 2022. godini!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Horoskop otkriva koje znakove očekuje velika sreća u 2022. godini.

Devica

Vredni, ambiciozni i analitični predstavnici ovog znaka, imaće u 2022. godini više sreće nego u prethodnoj. Na poslu ih očekuje razvoj projekata, sjajne ideje i ostvarivanje planova koji odavno stoje u mestu.

To ne znači da će biti maksimalno posvećeni poslu. Biće vremena i da se zabave sa prijateljima, za izlaske, flert, a možda i novu ljubav. Romansa koju Device započnu u 2022. godini mogu imati svetlu i blistavu budućnost.

Vaga

Od samog početka 2022. Vage će osećati da je sreća na njihovoj strani. Biće aktivne na polju karijere, preuzimaće inicijativu i boriti se za svoje ambicije. Njima sledi uspeh u raznim oblastima, a ukoliko se u ovoj godini odluče za neki hobi, očekuje ih značajan napredak.

Otvoriće se vrata raznim mogućnosti, a ako dobro iskoriste priliku, mogu napredovati i na polju finansija. U ljubavi je puno strasti i romantičlnih varnica, a neke Vage mogu da se vrate bivšem partneru.

Vodolija

Na profesionalnom polju događaji će se razvijati brzo i zanimljivo. Talas naglih promena može uplašiti i uznemiriti Vodolije, ali će svakako biti nešto najdivnije što im se u skorije vreme dogodilo. Uspeće da naprave balans između uma i srca, da pokažu bistrinu i mudrost, ali i emotivnu stranu u ljubavi i porodičnim odnosima.

Doneće mnoge racionalne odluke koje će imati sjajan efekat na budućnost. Uspešno će zaobići greške i nevolje na poslu, a podrška najbližih je nikad bolja i to će im posebno znači.

Škorpija

Nova poznanstva i dragocena iskustva očekuju Škorpije u 2022. godini, predviđa horoskop. One će biti prilično aktivne u sklapanju prijateljstva, ali i važnih kontakata koji mogu biti presudni za uspeh na poslu, piše Atma. 

Postićiće dobre rezultate u mnogim oblastima, a posebno ih raduje unapređenje koje može uslediti u narednoj godini. Na romantičnom planu vladaju balans i harmonija, a usamljene Škorpije čeka jedan zanimljiv i emotivan period, na kraju će sve biti poput bajke.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR