Glas Javnosti

FETIŠI horoskopskih znakova: Ako ih ne praktikuju, o njima su bar razmišljali

Horoskop
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Seks igračke, BDSM, seks u kupatilu ili igranje uloga... Većina ljudi bar u mislima imam neki fetiš, samo su možda previše stidljivi da bi o njima pričali.

Ovog puta vam predstavljamo najčešće fetiše horoskopskih znakova:

Vodolija

Vodolije su intelektualci, pa je prljavo pričanje nešto što im se jako sviđa u krevetu i govori o njihovoj ljubavi prema pisanoj i izgovorenoj reči. Oni vole i da slušaju o najdubljim fantazijama svog partnera.

Ovan

Ovnovi su prirodni lideri, što ih prirodnim čini dominantima. Vole da imaju kontrolu u spavaćoj sobi i vole da gledaju kako se njihovi partneri pokoravaju svakom njihovom hiru i zapovesti.

Rak

Rakova osetljiva i dariva priroda čini ih rođenim pokornim. Oni vole da im se govori šta da rade i uživaju u tome što prate naredbe svog dominatora. Mnogi Rakovi takođe vole da koriste povez za oči i alatke kao što su perje ili led.

Jarac

Jarčevi su stratezi, pa vole da preuzmu kontrolu nad stvarima. Kao i većina ljudi, Jarčevi vole da dominiraju u spavaćoj sobi. Mnogi Jarčevi imaju tendenciju da usmere druge ka ropstvu.

Blizanci

Poznato je da su Blizanci spontani. Stoga je iznenadni i strastveni seks na brzaka na javnom mestu, njihova omiljena seksualna fantazija.

Lav

Lavovi su podstaknuti svojom kreativnošću. Dakle, mogućnost kreiranja različitih likova i seksi scenarija koristeći kostime i rekvizite dovodi ih do ludila u spavaćoj sobi.

Vaga

Vage su opuštene i zabavne, ali najviše uživaju u igračkama u spavaćoj sobi, gde će uvek pronaći kreativnu upotrebu seksi spravica.

Ribe

Ribe su znak na bazi vode, a takođe su veoma senzualne. One vole osećaj vode koja teče niz njihova tela. Zbog toga su seks pod tušem, u kadi, jezeru ili bazenu njihova omiljena fantazija.

Strelac

Strelčevi su željne avanture. Oni su slobodoumne, adrenalinske ličnosti, koje vole da isprobavaju nove partnere i veze, što ih gura da se upuste u poliamoriju (vezu sa više partnera).

Škorpija

Škorpije imaju mračnu, misterioznu ličnost i mnoge od njih nisu voljne da dele svoje partnere ni sa kim. Ova posesivna crta se pretvara u dominantnu ličnost iza zaključanih vrata spavaće sobe.

Bik

Pod vladavinom Venere, Bikovi žive za zadovoljstvo. Fetiši stopala su prilično česti među ovim zvezdanim znakom, a mnogi Bikovi vole da vode ljubav bez ičeg - osim cipela!

Devica

Jedna od karakteristika skrivenih dvojnih ličnosti Device je da vole da igraju uloge za koje nisu rođene. Dakle, ako ste intimni sa Devicom, vreme je za igru uloga.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR