Glas Javnosti

ЕВО КОЈИМ ХОРОСКОПСКИМ ЗНАЦИМА НЕ СМЕТЕ ВЕРОВАТИ: ОКРЕНУЋЕ ВАМ ЛЕЂА И ОТИЋИ КАДА СЕ НАЈМАЊЕ БУДЕТЕ НАДАЛИ

Astrologija
Autor: Глас јавности/ Дневно.рс/ Супер жена/ од 10.10.2018.

Који су то знакови зодијака стварно опасни, а не само шминкери који се праве важни?

Хороскоп ће вам открити оно што сте увек желеле да знате – који су то знакови зодијака стварно опасни по крхко срце једне жене?

Ован – увек тражи прилике у животу, а нарочито прилике у којима може да покаже колико је опасан. Понекад је импулсиван и опак, те у потпуности верује да правила постоје како би се кршила. Ован увек испитује правила како би видео колико далеко може да иде, без лоших последица по њега.

Бик – може да буде мало неспретан (што значи да би могао бити ухваћен ако ради нешто лоше), али то га не спречава у томе да буде један од најопаснијих знакова. Јесте ли изненађени? Не би требало да будете, јер је Бик познат по тврдоглавости и то само значи да наставља по свом све док не добије оно што жели.

Рак – прилично неочекивано, зар не? Ипак, ова тврдња се темељи на добром разлогу. Рак је супер подао; више него што бисте могли да замислите, али имајте на уму да му само његово подцењивање све олакшава. Осим тога, кад људи не очекују да може да учини нешто опасно, тада он удара.

Девица – Лако би могао да вас завара с његовим ставом „свеца”, али не допустите да вас то заведе – он се и даље хвали када се говори о моралним стандардима. Могао би се сматрати ограниченим и избирљивим кад се ради о дружењу и забави, али то не значи да је он у најмању руку анђео.

Стрелац – он је неко ко вреднује слободу изнад свега и зато правила нису нешто што се њега превише тиче. Конкретније, мрзи да га неко контролише. Толико да прекрши сва постојећа правила ако осећа да су она сметња његовим плановима.

Јарац – за некога ко има тако замршену личност као Јарац, можете мислити да би требало да буде високо на овом попису, али то није битно. Оно што је битно је то да је Јарац потпуно опасан … и никад то немојте заборавити.

 

Глас јавности/ Дневно.рс/ Супер жена/ од 10.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR