Glas Javnosti

Dnevni horoskop za utorak, 30. jun 2020. godine

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Kako su vam zvezde naklonjene, da li da očekujete uspeh na poslu ili u ljubavi i kako vas služi zdravlje, saznajte u dnevnom horoskopu za 30. jun 2020. godine!

Ovan 

Okolnosti će od vas zahtevati da budete strpljivi i taktični, pa zbog toga morate malo spustiti loptu. Iako ćete toga biti svesni, biće vam teško da igrate po tuđim pravilima. Moguća su zahlađenja u odnosu sa partnerom. Budite stpljivi i taktični. Muče vas problemi sa varenjem.

Bik 

Postoji snažna energija koja pojačava vaš ego i samopouzdanje. Iskoristite situaciju u svoju korist. Najvažnije je da prvo razmislite, a zatim budete taktični. Stabilno se osećate.

Blizanci 

Postoje jake struje oko vas i morate se pripaziti, jer što su strožiji vaši stavovi, biće teže doneti bilo kakvo rešenje. Danas je bitno ostvariti neki kompromis. Tvrdoglavost vas neće nikuda odvesti. Vreme je da pribrano sagledate svoje želje i potrebe. Prijaće vam relaksacija. Pokušajte da se opustite malo.

Rak 

Vrlo je moguće da danas dođe do tenzije zbog nečijeg sebičnog stava. Imajte na umu da sebičnost ne mora da znači i negativnost. Danas je idealan dan da kažete ono što vam je na umu već duže vreme, pa slobodno to i uradite. To može poboljšati odnos. Problemi sa kičmom vas baš opterećuju.

Lav

Mislima ste daleko od svega što se oko vas dešava, pa ćete na okolinu delovati nezaintersovano, čak i daleko, odsutno.  Pred vama je nova veza ali pre toga rasčistite sa prošlošću. Dobićete nagradu za uložen trud. To nije nužno novac. Patite od nesanice.

Devica 

Neke vaše ambicije se nisu ispunile i to vas čini nervoznim. Na ljude koji vas okružuju delujete nadmeno. Prihvatite da vam je jedna određena osoba samo prijatelj i ništa više od toga. Postoji mogućnost uvećanja profita. Dobro se osećate.

Vaga 

Nije sve upereno protiv vas. Naprotiv, neke stvari o kojima razmišljate nemaju baš nikakve veze sa vama lično. Ne znate na čemu ste, a partner se oseća slično. Nedostaje vam organizacija. Izbacite loše navike.

 Škorpija 

Potrebno je da se više posvetite svojim obavezama kako bi mogli da ostvarite želje i planove. Neko ima tajne pred vama i vi to jasno osećate. Posao vam može izmaći ukoliko se ne angažujete više. Opuštajte se što više možete.

 Strelac 

Želećete da ispravite neke svoje greške i da značajnim stvarima pristupite sa većom dozom zrelosti. Spremite se da inicirate jedan susret. Premalo ste motivisani za sve. Osećate se dobro. 


Jarac 

Trudite se da sebe ne forsirate previše. Nemate najbolju komunikaciju sa osobom koja vam je simpatična. Veoma nestabilna situacija na ovom polju. Problemi sa kostima.

 Vodolija 

Danas je dan kada ćete se osećati prilično frustrirano zbog toga što vam se ne dopada tok kojim je krenuo vaš život. Sumnjičavi ste prema svima. Neko bi mogao da vam pomogne sa vašim poslom ili čak da vam se ponudi kao partner. Posetite stomatologa.

Ribe 

Imaćete utisak da više dajete nego što primate, međutim, izazovne situacije koje će vas podstaći na takav način razmišljanja, biće samo privremene, pa tako nemate razloga za brigu. Ozbiljno razmišljate o velikim koracima kada je vaša veza u pitanju. Borite se za svoju poziciju, nemojte puštati da vam prilike izmiču "isped nosa. Hormonski problemi.

(Izvor: Svet Plus)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR