Glas Javnosti

Dnevni horoskop za subotu, 13. jun 2020. godine

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Kakvu su vam sudbinu za danas namenile zvezde, šta vas očekuje na poslovnom i ljubavnom polju, kakvog ste zdravlja, možete pročitati u dnevnom horoskopu koji smo pripremili za vas.

Ovan

Iako mislite da će vam biti bolje kod kuće nego na poslu, grešite. Sa ukućanima ste na ratnoj nozi, te su svađe veoma izvesne. Bolje je da ste na poslu. Na ljubavnom planu sve shvatate lično. Tuđe reči i postupci vas frustriraju, čak iako dolaze od vašeg partnera. Osećate bolove u nogama.

Bik

Poslovne okolnosti od vas zahtevaju strpljenje i taktičnost. Teško vam je da igrate po tuđim pravilima. Zahlađenje na ljubavnom planu. Zdravlje, uglavnom dobro.

Blizanci

Idealan dan za udruživanje i timski rad. Promene koje dolaze a sa njima i proširenje planova, doneće vam boljitak u bližoj budućnosti. Kod osoba koje su u braku, ovo je vreme nestabilnosti i krize. Problemi sa bubrezima.

Rak

Na poslovnom planu savetuje se oprez, posebno kada je reč o novcu. Imaćete veće apetite za trošenjem novca, a to vas može uvaliti u bespotrebne probleme. Sumnjate u partnera. Nezadovoljni ste. Budite umereniji u porocima.

Lav

Snažna energija pojačava vaš ego i samopouzdanje. Na klizavom ste terenu. Idealan dan za rasplamsavanje strasti sa partnerom. Povedite računa o kičmi.

Devica

Mogu vas zavesti na poslu lažnim osećanjima. Preispitajte se od koga ona dolaze i zašto. Zagledajte se duboko u svog partnera, ne tražite mu greške već potražite ono lepo u njemu. Stomačne tegobe.

Vaga

Za današnji dan bitan je kompromis. Razne informacije o partneru nisu baš sjajne. Zdravlje vas dobro služi. 

Škorpija

Prihvatite svoje talente ozbiljnije. Danas je za to dobar dan. Možete se od tih talenata i obogatiti. Zdravlje je uglavnom dobro.

Strelac

Vašem životu potreban je balans. U ljubavi koren problema može biti potreba za slobodom i nezavisnošću. Moguća je prehlada.

Jarac

Zategnuti porodični odnosi loše će se odraziti na vas i vaš posao. Osećate se odgovornim za potištenost ljudi oko vas. Današnji dan je dobar za odluke. Odlučite se da reskirate. Prijaće vam odmor.

Vodolija

Tenzije zbog nečijeg sebičnog stava. Danas nemojte stajati dok posao ne privedete kraju. Snažne emocije danas su vam glavno oružje na ljubavnom planu. Kostobolja.

Ribe

Nemojte dozvoliti da nečija nesigurnost utiče na vasVerujte u sebe. Danas je idealan dan da kažete sve što vas već dugo muči. Prija vam mir.

(Izvor: Svet Plus)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR