Glas Javnosti

Dnevni horoskop za sredu, 1. jul 2020. godine

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Kakav vas dan čeka danas? Pročitajte u današnjem dnevnom horoskopu!

OVAN
Sprovodite u delo gotovo sve svoje ideje, ali ste nervozni zbog preteranog iznurivanja. Ukoliko nastavite ovim tempom, neće biti dobro. U ljubavi se maksimalno predajete. San je idealno rešenje.

BIK 
Neki pripadnici znaka će dobiti odličnu poslovnu ponudu. Tvrdoglavi ste, ali i strpljivi. Mnogi pripadnici znaka nalaze se u fazi zaljubljivanja i neplaniranih događaja vezanih za veridbu, možda i venčanje. Ukoliko se pojave zdravstveni problemi, spremno ih sačekajte.

BLIZANCI 
Pošto se u odnosu na saradnike ponašate superiorno, nailazite na barijeru sa njihove strane. Moraćete sami da odradite neodložne poslove, ali ćete u potpunosti biti zadovoljni ishodom. Ne zapostavljajte partnera. Uskoro nastupaju lagodniji dani, pa ih spremno dočekujete.

RAK
Okupirani ste poslom od koga mnogo očekujete. Mogući su kontakti sa inostranstvom. Napokon ste shvatili da se od ljubavi ne živi i okrenuli se “ozbiljnijim” stvarima. Okrenite se zdravlju, budite smireni i strpljivi, pa ćete izbeći smetnje vezane za srce.

LAV 
Pred Lavovima je uspeh u ličnoj profesiji. Očekujte izuzetan dan, po pitanju posla iskoristite sve šanse. U ljubavnim očekivanjima češće idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu. Prijaće vam boravak u prirodi.

DEVICA 
Pod uslovom da ne preterujete sa dokazivanjem i dominacijom, moći ćete da ostvarite korisnu saradnju. Pošto lepa reč i gvozdena vrata otvara, uz osmeh ćete dobiti sve što ste zamislili. Budite umereniji u hrani i piću.

VAGA 
Ukoliko se javi mogućnost da odete na kraći put, ne odbijajte. On će još više uticati na to da popravite raspoloženje. Morate da se koncentrišete isključivo na sebe i sopstvene probleme – bićete smireni i srećni.

ŠKORPIJA 
Unapređenje je na pomolu, ali i veći finansijski dobitak. Poslovni uspeh u kombinaciji sa emotivnim zadovoljstvom čini vas raspoloženim. Smanjite dozu cigareta i više vremena provodite na svežem vazduhu.

STRELAC
Brzo obavljate poslove s tim u vezi, dok ste za druge stvari naprosto gluvi. Blaga napetost samo je reakcija na rasprave sa partnerom, koji vas sprečava da u nečemu istrajete. Ukoliko ste imali zdravstvenih problema, nalazite se u fazi oporavka.

JARAC
Potreba za uspostavljanjem kontakata – maksimalno vas angažuje. Neki pripadnici ovog znaka mogu imati problema sa suprotnim polom, posebno sa osobama sa kojima su u ozbiljnoj vezi. Stomačni problemi su posledica neadekvatne ishrane. 

VODOLIJA 
Pošto se nalazite u fazi ozbiljne transformacije ličnosti, naoružajte se strpljenjem, kao što to samo vi umete, i uspećete. Pred vama je uzbudljiv i dinamičan dan. Sreća u vezi zavisi isključivo od vas, što znači da je možete i ostvariti. Zdravstvena situacija nije na zavidnom nivou, ali nije ni tako loša.

RIBE 
Šta god budete radili, radićete sa lakoćom. Vodite računa o tome da ne preterate sa maštanjem, jer u tom slučaju možete izgubiti ionako nesigurno tlo pod nogama. Iako radite u nekoj vrsti izolacije, u potaji priželjkujete susret sa jednom osobom. Aktivan odmor je pravo rešenje.

(Izvor: VESTINET)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR