Glas Javnosti

Dnevni horoskop za ponedeljak, 6. jul 2020. godine

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile!

OVAN

Najvažnije je da se pridržavate liste prioriteta kako biste u najkraćem roku ostvarili svoje namere na poslovnom polju. Možda neko nije u stanju brzo da ispuni vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti situacija može da se promeni u vašu korist. Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

BIK 

Potrebno je da zadržite dodatnu meru opreza kada je u pitanju posao. Važno je da pravilno procenite nečiju ulogu i emotivne namere. Partner ne želi da vas dodatno opterećuje svojim zahtevima. Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju i psihološku ravnotežu.

BLIZANCI 

Važno je da kreirate novu poslovnu situaciju, koja paralelno ispunjava vaša duhovna interesovanja a može vam doneti i novčanu korist. Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Usporite svoj ubrzani ritam i akumulirajte pozitivnu energiju.

RAK 

Umete pravilno da procenite dobru priliku. Važno je da uskladite svoje mišljenje sa saradnicima za koje vas vezuju zajednički poslovni interesi. U ljubavi vam je potrebna emotivna diskrecija i distanca kako biste imali jasniju sliku. Sve ima svoju cenu ili uzročno-posledičnu vezu. Prijaće vam dijatelna ishrana.

LAV

Potrebna vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija u nastupu pred saradnicima. Upotrebite proverenu formulu. Partner se iskreno trudi da ostvari sve vaše potrebe, čak i onda kada ste prilično udaljeni. Izbegavajte neke naporne situacije.

DEVICA 

Sačuvajte svoje poslovne interese i da održite uspešan nivo komunikacije na različitim stranama. Sa određenim razlogom prećutkujete svoje emotivne namere pred voljenom osobom, ali ne možete dugo prikrivati istinu. Prijaće vam aktivan odmor i više sati zdravog sna. 

VAGA 

Važno je da sačuvate dobru poziciju među saradnicima i da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju. Delujete uznemireno zbog novih emotivnih dilema, imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja ili odsutnosti. Priuštite sebi bolje uslove i mentalnu relaksaciju.

ŠKORPIJA 

Imate ubedljive argumente u sususretu sa saradnicima, jer potenciranje rasprave stvara niz dodatnih problema. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode da ne ostavite pogresan utisak. Prijaće vam psiho-fizička relaksacija i opuštanje.

STRELAC

Obratite paznju na različite događaje na poslovnoj sceni kako biste ostvarili što bolju poziciju među saradnicima. Možda ishitreno donosite zaključak, sačekajte da čujete i partnerovo mišljenje. Prijaće vam šetnja ili boravak u prirodi.

JARAC 

Uložite svoj maksimum energije i znanja u važne poslovne ciljeve. Sve je dostižno kada postoji dobra volja i profesionalna umesnost. Neko će vas obradovati na prijatan način. Emocionalna ravnoteža pokreće u vama dodatnu energiju i snagu.

VODOLIJA 

Stalo vam je da poboljšate uslove za rad. Učinićete sve što je potrebno da okolina prihvati vase ideje. U naletu impulsa ili strasti vršite emotivni pritisak na voljenu osobu, bolje je da smireno sagledate zajedničke mogućnosti. Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje dodatnim brigama.

RIBE

Postavite jasniju granicu između ličnih i zajedničkih interesa, važno je da se pravilno prilagođavate na različe uslove poslovanja. Možda partner iskušava vašu naklonost, potrudite se da što bolje uskladite zajednička interesovanja. Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće vam više vitamina i tečnosti.

(Izvor: VESTINET)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR