Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 15. OKTOBAR: Rak dobija neočekivani podsticaj, Strelac precenjuje svoju strpljivost

Horoskop
Autor: Glas javnosti

SAZNAJTE šta dnevni horoskop predviđa o onome što vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

Ovan
Nezadovoljstvo na ljubavnom planu preti da postane uzrok ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Pravi uzrok svega leži u tome što ste, već neko vreme, odnos sveli na dopisivanje i telefonske razgovore koji su, uglavnom, šturi.

Bik
Ukoliko je bilo nekih nedefinisanih odnosa koje vi do sada niste raščistili, veče donosi pravo otkrovenje, predviđa dnevni horoskop. Stiže vam neočekivani podsticaj od osobe od koje to niste očekivali. Vreme je da se opustite, ali izbegnite alkohol.

Blizanci
Pripazite na troškove, neophodno je da pažljivo i temeljno rasporedite svaki dinar. Nezaposleni treba da se obrate svojim prijateljima za pomoć. Krajem dana stiže olakšanje i jaka moralna podrška od strane starijeg člana porodice.

Rak
Ukoliko imate problematične odnose u radnom okruženju ovaj dan vam donosi pravo otkrovenje. Nakon preraspodele zaduženja, stiže vam neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije bila prijateljski naklonjena.

Lav
Ukoliko se nađete u prilici da nešto krupno kupujete ili da potpisujete neke veoma važne vrednosne papire, budite na oprezu jer nije povoljan trenutak, upozorava dnevni horoskop. Može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite.
 
Devica
Iznenadni susret otvara mogućnost da jedno davno poznanstvo preraste u romansu. Strpljivo prevaziđite moguće poteškoće na početku jer će sve delovati veoma haotično. Tokom večeri stiže neočekivani obrt koji će vas poljuljati.

Vaga
Pred vama je moguća manja kriza jer se odnos sa voljenom osobom sveo na kratke razgovore koje po navici obavljate na kraju svakog dana. Grešite ako mislite da ćete stvar popraviti dugim i iscrpljujućim razgovorom za koji večeras nije vreme.

Škorpija
Kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu, pred vama je dan pun rizičnih situacija, konstatuje dnevni horoskop. Ovo vam iziskuje dosta energije, koja vam, inače, manjka. Razgovori koje ćete voditi sa određenim osobama neće dati velike rezultate.

Strelac
Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, svu krivicu preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob jer ste precenili svoju strpljivost. Promene u privatnom životu remete i rutinu u vašoj radnoj svakodnevnici.

Jarac
Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja vas, već neko vreme, muči. Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Odložite sve što niste u obavezi danas da završite.

Vodolija
Konačno biste mogli da donesete odluku, iako je to vama najveći problem. Pobedite svoju kolebljivost i prihvatite se odgovornosti, savetuje dnevni horoskop. Izbegavajte rasprave sa muškarcima. U ljubavi ne oklevajte, pravi je trenutak da zauzmete čvrst stav.

Ribe
Dan počinjete grandioznim planovima. Lovite svaku priliku ne bi li se ponovo nametnuli kao konkurencija osobama koji su vas pretekli. To vas suočava s komplikovanim zadacima, zbog kojih, ako ih ne rešite, možete ispasti smešni. Ne zalećite se.

(Glas javnosti/Novosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR