Glas Javnosti
posta

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 3. OKTOBAR: Rak ne treba da se zadužuje, Strelcu je bolje da odustane da stvari radi odjednom

Astrologija
Autor: Glas javnosti

SAZNAJTE šta dnevni horoskop predviđa o onome što vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

Ovan
Dan počinjete dobro raspoloženi, ispunjeni elanom. Dobre vesti i blagonaklonost okoline ispunjavaju vas optimizmom, napominje dnevni horoskop. Ipak, bez obzira na dobar osećaj koji vas nosi, budite spremni i na moguću neprijatnost koja vas predveče očekuje.

Bik
Imate utisak da vašim odlukama upravljaju drugi ljudi. Vaš osećaj možda nije potpuno ispravan, naročito ako mislite da vas ugrožava voljena osoba. Ako pronađete pravo rešenje, nevažno je da li je ideja bila vaša ili tuđa, bitno je da je ispravna.

Blizanci
Pojačavaju se vaše novčane preokupacije, partnerstvo i dugoročna ulaganja. Od vas se traži da promenite neke svoje navike i prilagodite se novim okolnostima, a to je za vas uvek naporno, a često i neizvodljivo. Budite strpljivi i istrajni.

Rak
Mogući su potezi koji će iz korena promeniti vaš profesionalni put. Ukoliko izlaz vidite u velikim novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas kasnije iznenaditi nepovoljni detalji koje niste primetili na vreme, predviđa dnevni horoskop.

Lav
Za svaki dinar morate dobro da se pomučite. Oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspeh. Sav novac koji vam dođe na neki brži i lakši način, tako će i da ode.

Devica
Lažni osećaj sreće i zadovoljstva može vas navesti da danas potrošite više nego što ste u poziciji da zaradite. Ne utapajte svoj iznenadni optimizam u nekontrolisano troškarenje. Provedite više vremena u neobaveznom druženju s prijateljima.

Vaga
Na svet gledate isključivo iz svog ugla. Ne uvažavate tuđa mišljenja pa vas danas čeka prava emotivna turbulencija, konstatuje dnevni horoskop. Smatrate da su stavovi osoba iz okruženja površni, pa bi to mogao da bude uzrok popodnevnih diskusija i svađa.

Škorpija
Promenljivog ste raspoloženja i skloni nervozi, naročito u odnosu sa ukućanima. Pazite kakve obaveze prihvatate jer niste u situaciji da ispoštujete sve dogovore. Ne igrajte na sve ili ništa, u ključnom trenutku bićete diskvalifikovani.

Strelac
Započeli ste više stvari odjednom. Iako ste sposobni za takve avanture, današnji tranziti vam ne obećavaju da ćete uspeti. Bolje je da se reorganizujete i krenete jedno po jedno, do konačnog epiloga ćete više čekati, ali ćete biti mirniji.

Jarac
Vaše prisustvo je poželjno na svakoj zabavi. Od vas zavisi hoćete li iskoristiti veče i upoznati osobu koja želi da vam se približi. Da bi ugođaj bio kompletan, savetuje dnevni horoskop, savladajte svoju duhovitost kako ne biste ostavili utisak neozbiljne osobe.

Vodolija
Puni ste sebe i na putu da ostvarite velike planove. Znate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Dan donosi niz povoljnih mogućnosti, pa ih, zbog toga, spremno dočekajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja.

Ribe
Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, a posebno na ljubavnom planu. Pripazite, kaže dnevni horoskop, verovatno ne primećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno.

(Glas javnosti/Novosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR