Glas Javnosti

Dnevni horoskop za nedelju, 21. jun 2020. godine

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Nedelja započinje Solarnom eklipsom u Raku, a tada se aktivira polje porodice, emocija i porekla. Bićete odvažni da se suočite sa svojim stvarnim potrebama. Pojaviće se korenite izmene koje počinju od vas samih.

Ovan

Događaji na poslu odvijaju se pod neobičnim okolnostima. Nemojte da se udaljavate od svojih saradnika. Pozitivna energija i dobro raspoloženje dolaze od osoba koje su vam bliske. Uživajte uz partnera i porodicu. Proverite krvnu sliku.

Bik

Puni ste zamerki koje upućujete saradnicima. Umesto toga, pokažite na ličnom primeru šta od njih očekujete. Neko će vas dovesti u neprijatnu situaciju. Vi želite da ugodite osobi do koje vam je stalo. Potreban vam je odmor. Više se relaksirajte. 

Blizanci

Ne volite kada se neko meša u vaš posao i narušava stečenu rutinu. Ne ulazite u konflikte. Osećate emotivni nemir, ali to ne želite da pokažete. Hrabri ste i prihvatate novi izazov. Zdravlje je dobro.

Rak

Pokušavate da prilagodite okolinu svojim potrebama. Veoma je važna poslovna taktika koju koristite u odnosu sa saradnicima. Novi emotivni izazovi mogu vas poremetiti. Moguće je da ćete imati neke probleme u ljubavi. Imate lošu cirkulaciju.

Lav

Pozitivan stav i optimistička vizija u rešavanju poslovnih problema. Emotivne slutnje će vas navesti na pogrešan zaključak. Problemi sa urinarnim putevima.

Devica

Nekad je potrebno reagovati na osnovu prvog impulsa. Upotrebite snalažljivost kako biste ostvarili dobre rezultate. Morate da uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom. Ne želite da vas iko sputava u izražavanju osećanja. Nervozni ste.

Vaga

Vaša procena i način delovanja od velikog su značaja za vas i vaše saradnike. Prihvatite moguće načine usavršavanja ili poslovne edukacije. Dobro se osećate.

Škorpija

Vi ste samouvereni i odluke donosite na prečac.Mnoge okolnosti vam idu na ruku, imate sreće. Nekada nije loše konsultovati se sa kolegama. Emotivno ste uznemireni. Imate utisak da niste u toku sa dešavanjima u vezi partnera i mislite da se nešto odigrava bez vas. Problemi sa grlom.

Strelac

Imponuje vam podrška koju dobijate. Iskoristite priliku da iskombinjete poslovne ciljeve i lično zadovoljstvo. Partner očekuje vašu emotivnu privrženost. Ne postavljajte suvišna pitanja, već se opustite i uživajte. Moguće su alergije.

Jarac

Upornost i pozitivna energija donose vam lep i dobar odnos sa poslovnim saradnicima. Imate jasne stavove o poslu, a to će doneti uspeh. Potrebno je da pažljivije analizirate svog partnera. Dobro se osećate.

Vodolija

Uslovi na poslu, kao i neki novi događaji nisu po vašoj volji. Potrebno je da se prilagodite i mudro sačekate svoj trenutak kada sve možete da okrenete u svoju korist. Ukoliko zanemarite partnerove potrebe, osetićete kontraefekat. Razmislite. Uopšte niste u kondiciji.

Ribe

Prinuđeni ste da prihvatite nečiju asistenciju. Nekada je timski rad neophodan. Lakše je neku odluku prepustiti partneru nego da vi time razbijate gčavu. Često ste u situaciji da nemate baš mnogo izbora. Moguća prehlada.

(Izvor: Današnji Dnevni Horoskop)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR