Glas Javnosti
posta

Dnevni horoskop za nedelju, 14. jun 2020. godine

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Mesec u znaku Ovna danas donosi polet, snagu i energiju. Uz optimizam i želju za uspehom, raste i samopouzdanje. Pozitivna energija je tu, vreme je za akciju.

Ovan

Priznanja i pohvale su na pomolu, a to vam mnogo znači jer se ispostavilo da vas kolege cene zbog poteza i stavova koji su se pokazali kao ispravni. Osećate se dobro i prihvaćeno na poslu. Vaš partner se oseća zapostavljeno, jer, usled brojnih poslovnih obaveza, zaboravljate na njega. Danas mu posvetite svoju punu pažnju. Moguća temperatura.

Bik

Imate pune ruke posla i potrebna vam je pomoć. Kolege će vam pružiti svu moguću podršku. Uticaj Meseca nagoni vas da vapite za pažnjom. Jedan nepromišljeni flert mogao bi neprijatno da se završi. Budite oprezni. Čuvajte svoju privatnost. Muče vas hronične tegobe.

Blizanci

Ne potencirajte svoje viđenje trenutnog rada. Kolege nisu upućene u vaš trenutni rad, pa ne mogu o tome da diskutuju. Opustite se i uživajte pored svog partnera. Svesni ste toga da ste zapali za oko nekome iz vaše neposredne blizine, ali to ne treba ništa da poremeti u vašem odnosu sa partnerom. Čuvajte se povreda.

Rak

Vaše poslovne ideje nisu prihvaćene od strane kolega. Izbegavajte poslove sa neizvesnim ishodom. Ne mešajte se u odlučivanje o nekim pitanjima jer niste dovoljno upućeni u to. Imate utisak da osoba koja vam se udvara ne govori istinu. Zabrinuti ste zbog nejasnih postupaka neke osobe. Čuvajte se. Zdravlje dobro.

Lav

Sukob mišljenja i manji konflikt sa kolegom na poslu. Vi ste lider, ili bar tako mislite. Smatrate da ste u pravu i da je vaša ideja ispravna, ali ne misle svi tako. U ljubavi ste postavili visoke ciljeve. Tražite od partnera maksimum, a skloni ste i preterivanju. Spustite loptu i uživajte sa partnerom. Prijaće vam šetnja.

Devica

Imate veliku potrebu i želju da zadivite svoj kolektiv i nadređene. Lakomisleno upuštanje u zabavu moglo bi skupo da vas košta. Okrenite se osobi koja je uvek uz vas i pruža vam emotivnu podršku. Problemi sa kožom.

Vaga

Danas je vaš dan. Postižete sve što ste zamislili. Vodi vas instinkt i iskustvo, pa sve okrećete u svoju korist. Dobićete pohvale. Na ljubavnom planu sledi osveženje. Konačno ćete razbiti monotoniju. Iskoristite ovaj dan, partner vas neće odbiti šta god da predložite. Problemi sa varenjem.

Škorpija

Vodite glavnu reč o svemu. Ipak, nemojte dopustiti da se drugi mešaju u novčana pitanja. Terate inat i previše ste sitničavi prema partneru. Sve možete lepo rešiti razgovorom, a partner će vas razumeti. Osećate se dobro.

Strelac

Neslaganja u kolektivu, ali vi se hvatate u koštac sa današnjim problemom. Vi ste profesionalac, a kolege vas cene i poštuju. Sve se može rešiti dogovorom. Drski i plahoviti postupci vašeg partnera vas veoma uzrujavaju i nerviraju. Ne započinjite sa njim raspravu,  trenutno je u lošoj fazi. Budite uz njega. Nervoza.

Jarac

Imate nameru da preorijentišete uži krug kolega ka smeru koji bi se najviše isplatio. Nepredviđena dešavanja biće prepreka za te vaše planove. Mislite malo na osećanja svog partnera, jer on misli na vaša. Takođe, moraćete da se naviknete na neka osnovna pravila suživota. Osećate se dobro.

Vodolija

Nadređeni vam upućuje primedbe, a vi se krijete. Sve se može rešiti dogovorom. Danas ne razmišljajte o poslu. Ponekad povredite partnera svojim rečima iako vam to nije bila namera. Budite malo blaži prema njemu. Dobro se osećate. 

Ribe

Imate odličnu poslovnu ideju, sve ste dobro zamislili, ali za sada ne postoji mogućnost da se ona i realizuje. Budite strpljivi, sve u svoje vreme. Danas je teško postići ravnotežu u ljubavi. I vi i partner imate potrebu za dokazivanjem ljubavi, ali imate drugačije prioritete. Moguća glavobolja. 

(Izvor: Današnji Dnevni Horoskop)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR