Glas Javnosti

Dnevni horoskop za nedelju, 12. jul 2020. godine

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Merkur je u direktnom hodu ove nedelje, ali prolazi kroz svoju senku sve do 26. jula. Retrogradnost Merkurova je imala za cilj da nam ukaže na delotvornije obavljanje stvari. Merkur kreće iz Raka direktno, pa će njegova misija biti emocije koje moraju biti pretočene u reč. Danas i Sunce pravi trigon sa Neptunom koji nam sugeriše da oslušnemo unutrašnji glas.

Ovan

Plašite se da kolege nešto kriju od vas, ali postupate u skladu sa principima. Distancirajte se od osobe koja se poigrava vašim osećanjima. Ona je dokazala da ne treba da joj verujete, pa se držite toga. Prolazna napetost.

Bik

Imate odlična rešenja za nove projekte, ali vam izvesni kolega unosi nervozu i osporava vas. Pokažite razumevanje i za to. Postoji neko o kome ste stvorili nerealnu sliku. Ovih dana bi ta slika mogla da se izokrene i da vas prijatno iznenadi. Uzimajte vitamine.

Blizanci

U stanju ste da odlično razmotrite sadašnje stanje na poslu. Objektivni ste iako kolegama izgledate pomalo zamišljeno. Previše sumnjate u partnera i stvarate bespotrebnu nelagodu. Opustite se. Dobro se osećate.

Rak

Izvesni poslovni sastanak će imati fenomenalan ishod. Pristanite na ponuđenu alternativu. Partneru ukažite više razumevanja i ljubavi. Mislite na ono što oboma odgovara a ne samo o svojim potrebama. Ovaj vikend provedite daleko od kuće. Dobro se osećate.

Lav

Suočavate se sa prilično komplikovanim poslovnim poduhvatom. Problemi sa posla će se odraziti i na ljubavnom planu, pa bi bilo dobro da se ne upuštate olako u rasprave. Vikend je, opustite se i odmorite. Nervozni ste.

Devica

Kolege se slažu sa vašim viđenjem situacije i to vam uliva optimizam. Partner danas neće biti u mogućnosti da izađe u susret vašim željama. Sačekajte i videćete da će sve biti kako treba. Problemi sa kožom.

Vaga

Stimulišete kolege na bolji rad i potencirate alternativu koja je najisplativija. Na emotivnom planu, moguće su manje oscilacije. Želite da kažete sve što mislite, i uradite to, prijaće vama i vašoj vezi. Dobro se osećate.

Škorpija

Propagirate lične profesionalne planove. Potražite pomoć kolega sa autoritetom. Neko vas potajno posmatra sa simpatijama, razmislite: ko? Osoba koju volite daje sve od sebe da vas maksimalno podrži. Više odmarajte. Potreban vam je odmor.

Strelac

Mogli biste da izađete u susret kolegama, ali ne na svoju štetu. Budite kolegijalni, ali držite se svojih principa. Osoba koju volite vas trenutno podvrgava nekoj vrsti testa. Uzimajte više tečnosti. Više se krećite.

Jarac

Na radnom mestu se dešava nešto u šta niste sasvim upućeni. Neumoljivi ste prema partneru ili osobi čije ste simpatije osvojili. Nastavite da poklanjate svoje srce, partneru to prija. Dobro se osećate.

Vodolija

Umorni ste i nedostaje vam energije da doprinesete zacrtanim idejama. U nedoumici ste vezano za osobu koja otvoreno flertuje sa vama. Krijete nešto od partnera, što nikako nije za pohvalu. Problemi sa grlom.

Ribe

Bitno je da održite status koji imate u kolektivu. Borite se marljivim radom i zalaganjem. Imate osećaj da vas partner zapostavlja. Dobro se osećate.

(Izvor: Današnji Dnevni Horoskop)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR