Glas Javnosti

Dnevni horoskop za četvrtak, 25. jun 2020. godine

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Faza sanjarenja je za nama, kao i gubitak kontakta sa realnošću. Danas je dobro iskoristiti suvišnu energiju!

Ovan

Prinuđeni ste da prihvatite mišljenje većine. Ponosna ste osoba i ne želite da se žalite niti da govorite o svojim problemima. U ljubavi je iskrenost jedan od važnijih faktora. Pokušajte da sa partnerom razgovarate iskreno, bez zavaravanja. Moguća je glavobolja danas.

Bik

Čini se da vam poslovni saradnici nešto zameraju. To vas samo motiviše da rešite svoje finansijske probleme. Poslovna samovolja koju sprovodite ne sviđa se nikome na poslu. Moguće je da malo preterujete na ljubavnom polju, ulazeći u trag voljenoj osobi. Moguće stomačne tegobe. Korigujte ishranu.

Blizanci

Malo ste precenili lične sposobnosti. Bolje je da saradnicima prepustite da odlučuju o zajedničkim poslovnim interesima. U nekim situacijama vaše znanje i praktično iskustvo prosto nije dovoljno. Dobro ste.

Rak

Bolje je da sačekate poslednju fazu u poslovnim pregovorima. Nemojte ishitreno da reagujete niti da se suviše eksponirate u društvu sagovornika. Za one koji su slobodni, ovo je odličan dan! Pokrenite maštu i sve će ići kako treba. Imate probleme sa cirkulacijom.

Lav

Veoma ste energični i posvećeni poslu, pa ne dozvoljavate da neko kritikuje vaše poslovne rezultate. Promenite stil ponašanja. U ljubavi je potrebno ostvariti ravnotežu. Iskažite ono što mislite. Veoma ste napeti.

Devica

Saradnici imaju poverenja u vas i to vam imponuje. Dobre procene i pametne odluke doneće vam veliki uspeh. Ulepšajte svoj intimni život tako što ćete snažno delovati na partnera. Čuvajte se prehlade.

Vaga

Veoma vam je stalo da zadobijete nečije poverenje na poslu. Poslovna pravila i poslovne okolnosti se brzo menjaju. Imate utisak da neko strogo kontroliše vaše ponašanje. Potrebna vam je sloboda i prilika da ostvarite svoje namere. Dobro se osećate. 

Škorpija

Na poslovnom planu očekuju vas povoljni rezultati. Umećete da spojite lepo i korisno, a uspeh je zagarantovan. Izbegavajte zagušljive prostorije, kao i one pune dima.

Strelac

Snalažljivi ste u različitim situacijama. Takođe, praktičnost i preduzimljivost dovešće vas do uspeha.Vi postavljate i određujete ljubavna pravila, iako partner želi da vas nagovori na svoje planove. Promenite režim ishrane.

Jarac

Novi poslovni planovi vas opterećuju, kao i brojne poslovne obaveze. Nestrpljivi ste prema sporim saradnicima. U ljubavi je potrebno da prestanete da analizirate voljenu osobu. Dobro se osećate.

Vodolija

Imate utisak da ste daleko ispred drugih, pa ništa ne želite nikome ni da objašnjavate. Nemojte dozvoliti da vas neko usporava. Budite realniji u svojim emotivnim očekivanjima. Proverite krvni pritisak. 

Ribe

Voleli biste bolju poslovnu poziciju, pa insistirate na svojim namerama. Neko će razotkriti vaše skrivene namere. Partner vas budno prati i posmatra. Problemi sa zglobovima.

(Izvor: Današnji dnevni horoskop)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR