Glas Javnosti

Dnevni horoskop za četvrtak, 16. jul 2020. godine

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Šta su vam zvezde pripremile za danas i šta da očekujete, čitajte u današnjem dnevnom horoskopu!

OVAN 

Očekuje vas uspeh u poslovima koji se dobro vrednuju. Delujete zadovoljno kada vidite da se vaš napor višestruko isplatio. Umete da iznenadite partnera nekim neobičnim idejama. Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

BIK 

Napravili ste pogrešnu poslovno-finansijsku procenu. Dobro razmislite na koji način treba da sačuvate svoje poslovne interese. Partner živi u uverenju da se bolje od vas razume u niz različitih oblasti, što vas dodatno iritira. Izbegavajte konfliktne situacije koje vas previše zamaraju.

BLIZANCI 

Imate velike ambicije, ali vaš uspeh je relativan i podložan iznenadnim promenama. Partner deluje nestrpljivo u iščekivanju da ispunite svoja obećanja. Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme.

RAK 

Budite pažljiviji u komunikaciji sa saradnicima, jer pogrešno protumačene informacije ili nerazumevanje pravila u poslovanju mogu da utiču na zajednički gubitak. Imate utisak da voljena osoba nešto skriva, što dodatno utiče na vašu emotivnu nesigurnost ili nervozu. Obratite pažnju na svoje snove i na uredniji način života.

LAV 

Nema razloga da se osećate nesigurno u društvu saradnika. Svojom pojavom ili stilom izražavanja, privlačite veliku pažnju i delujete šarmantno na svet oko sebe. Ipak, postoji osoba kojoj treba da poklonite više vremena. Dodatna aktivnost deluje pozitivno na vaše raspoloženje.

DEVICA 

Razmislite o promeni uslova u poslovnoj saradnji, upotrebite svoj autoritet u odlučujućem trenutku. Imate veća emotivna očekivanja, nego što je moguće da ostvarite. Izbegavajte intrigantne situacije koje vas psihički uznemiravaju.

VAGA 

Nove ideje koje predlažete saradnicima, potvrdjuju vašu originalnost u razmišljajnju i spremnost da prihvatite niz zajedničkih ciljeva. Raspoloženi za novu ljubavnu romansu i ne krijete svoje namere. Emotivna afirmacija deluje pozitivno na vaše psiho-fizičko stanje.

ŠKORPIJA

Imate jasne ciljeve i uporno branite svoje poslovne interese, tako da vas očekuju različiti komentari u krugu saradnika. Postoji granica do koje možete da pregovarate o novim uslovima. Primećujete da se nešto neobično dešava sa vašim partnerom, ali ne posvećujete dovoljno pažnje zajedničkim temama. Prijaće vam relaksacija, opustite se od napornih obaveza.

STRELAC 

Dobro ste informisani o novim poslovnim dogadjajima i stalo vam je da ostvarite svoje prioritetne ciljeve. Smišljeno odlažete da se suočite sa nekim situacijama u ljubavnom životu, ali partner vas neće ostaviti na miru do god ne ispunite svoja obećanja. Važno je da pravilno kanališete svoju energiju.

JARAC

Novi dogadjaji ili nečije prisustvo mogu da vas uspore u sprovodjenju poslovnih planova. Ne želite da vam neko postavlja nove uslove, dovoljno ste savesni da ispunite svoja obećanja. Iritira vas nečije nepoverenje i pitanja koja vam se postavljaju. Prijaće vam lakša dijeta i boravak u prirodi.

VODOLIJA 

Nalazite se u prilici da čujete stručno mišljenje sa različitih strana, što predstavlja dobar uslov za profesionalni napredak. Pažljivije analizirajte svoj odnos sa voljenom osobom, uvek postoje „skriveni detalji” koji se teže uočavaju. Izbegavajte naporne situacije koje vas previše iscrpljuju.

RIBE 

Nema razloga da vas trenutna situacija obeshrabri, sačekajte na bolje uslove. Iritira vas pomisao, da neko drugi „diktira pravila” ili da utiče na razvoj dogadjaja u vašem ljubavnom životu. Nema potrebe da se opterećujete nekim komplikovanim situacijama.

(Izvor: VESTINET)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR