Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 3.AVGUST : VAGI stiže novac iz inostranstva, STRELAC pravi planove za porodični biznis

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Blizanci će danas imati mnogo posla, stresa, ali i zaradu, a pogotovo oni koji posluju u privatnom sektoru

Ovan
Vaša nervoza i nestrpljenje rastu, kada se Mesec, vladalac vašeg privatnog života, približi Saturnu, koji upravlja astrološkom kućom karijere, donoseći vam probleme sa nadređenima. Problemi sa zglobovima i stopalima.

Bik
Prelazak Meseca preko Saturna u Ribama, podstiče vašu ambiciju ali i potrebu za konsultacijom sa stručnjacima iz određenih oblasti. Zbog napetog aspekta sa vašim vladaocem Venerom, izbegavajte konzervirane namirnice. Osetljiv želudac.

Blizanci
Saturn u astrološkoj kući karijere blizu Meseca, vladaoca vaših finansija, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Merkurom, planete biznisa, donoseći vam mnogo posla, stresa, ali i zaradu privatnicima. Klonite se rasprava sa članovima porodice.

Rak
Vaš vladalac Mesec prelazi preko Saturna, planete ambicije u devetom astrološkom polju, što vam donosi kontakte sa osobama ili rođacima iz inostranstva. Smeta vam što je voljena osoba toliko posvećena poslu, da nema dovoljno vremena za vas.

Lav
Spoj Meseca i Saturna u astrološkoj kući novca, utiče na vaše raspoloženje, ali vam donosi mogućnost isplativog dogovora o projektu sa strancima. Pozicija Venere u vašem znaku i Urana u Biku, zahteva da se prilagodite potrebama voljene osobe.

Devica
Mesec koji upravlja vašim društvenim životom, blizu Saturna u polju partnerskih odnosa, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Merkurom i Marsom u vašem znaku, čini vas spremnim da pristupite realizaciji ideja o proširenju poslovne saradnje.

Vaga
Tranzit Meseca, vladaoca astrološke kuće karijere preko Saturna u kući posla, pod uticajem vašeg vladaoca Venere, može odložiti dogovor o novom projektu. Novac stiže zahvaljujući saradnji sa strancima, zahvaljujući moćnom Jupiteru u Biku.

Škorpija
Sa Mesecom u konjunkciji sa Saturnom u polju kreativnosti, pod uplivom moćnog Jupitera iz Bika, spremni ste da se sa dosta entuzijazma angažujete u poslu sa strancima ili projektu koji zahteva društveni angažman. Rak misli na vas.

Strelac
Mesec blizu Saturna u Ribama, vladaoci astroloških kuća vašeg i partnerovog novca, čine vas vrlo ambicioznim, kada se radi o nekom porodičnom poslu. Ipak, izbegavajte nepotrebne troškove. Dobijate poziv za izlazak od Ovna.


Jarac
Vaš vladalac Saturn blizu Meseca u astrološkom polju mentalnog stanja, donosi inspiraciju umetnicima i sportistima. Voljena osoba podstiče vaše ambicije, kada se radi o nekom vidu saradnje sa osobama iz inostranstva. Rak misli na vas.

Vodolija
Preko Saturna, vašeg suvladaoca i vladaoca kuće neprijatelja, prelazi Mesec, što odlaže realizaciju nekih planova. Venera u retrogradnom hodu preko kuće partnerskih odnosa, pod uticajem vašeg vladaoca Urana, donosi uzbuđenja na ljubavnom planu.

Ribe
Mesec blizu retrogradnog Saturna u vašem znaku, pod uplivom moćnog Jupitera, vladaoca polja karijere, čini vas spremnim da se angažujete u okviru saradnje sa strancima. Planirate odlazak na kraći put u inostranstvo sa voljenom osobom.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR