Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. SEPTEMBAR: DEVICI stiže novac od honorarnih poslova, BIK uz trud izbegava partnerske konflikte

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Tokom popodnevnih časova Lav dobija dobru vest

OVAN 
Mesec u vašem znaku, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Plutonom, upozorava da bi trebalo da izbegavate rasprave sa partnerom i nadređenima. Konjunkcija sa asteroidom Hiron, čini vas osetljivijim kada je reč o nekim događajima iz prošlosti.

BIK 
Odgovara vam prelazak Meseca preko 12. polja, ako se bavite kreativnim zanimanjem. Ne prija vam pozicija Marsa, vladaoca partnerskih odnosa jer donosi konflikte sa voljenom osobom. Na kraćem putu moguć susret sa nekim ko nosi uniformu na radu.

BLIZANCI 
Još traje faza punog Meseca u Ovnu, koji je danas pod uticajem Saturna, planete ambicije, pa možete da pristupite realizaciji projekta koji ste dugo planirali, ako se bavite sportom, umetnošću, obrazovanjem. Mogući su vanredni izdaci.

RAK 
Još tri dana ste pod većim uticajem vašeg vladaoca, punog Meseca, a danas se preporučuje da budete taktičniji prema saradnicima i rođacima. Dobar aspekt sa Saturnom, kasno popodne donosi vam podršku žena. Izbegavajte rasprave sa Škorpijom.

LAV 
U vreme faze punog Meseca u Ovnu, koja traje tri dana, razmišljate o saradnji sa strancima iz zemalja nemačkog govornog područja. U popodnevnim satima možete da dobijete vest o nekoj zakasneloj isplati. Izbegavajte rasprave sa saradnicima.

DEVICA 
Mesec u astrološkom polju finansija, pod uticajem Plutona, simbola dominacije, nepovoljno deluje na odnos sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Poslušajte savet jednog Raka ili Jarca. Novac vam pristiže preko paralelnih ili honorarnih poslova.

VAGA 
Sa Mesecom u polju partnerskih odnosa, kojim upravlja Mars, planeta akcije, budite spremni da se prilagodite novim okolnostima, kako na radnom mestu, tako u odnosu sa voljenom osobom. Očekuje vas uvećanje zarade, preko saradnje sa strancima.

ŠKORPIJA 
Napet aspekt između vašeg vladaoca Plutona i Meseca u astrološkoj kući svakodnevice vas dosta iscrpljuje na nervnoj bazi. Ali vam zato pozicija Saturna odgovara, ukoliko se bavite umetnošću ili poslovima koji nose izvesnu dozu opasnosti.

STRELAC
Mesec u astrološkom polju ljubavi i nadahnuća, pod uticajem Saturna, donosi vam susret sa nekadašnjom simpatijom, kao i dobre poslovne prilike, ako se bavite nekom sasmostalnom delatnošću. Mogući su neplanirani troškovi u večernjim satima.

JARAC 
Mesec u astrološkoj kući privatnog biznisa, donosi vam mogućnost obnove ili proširenja saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu. Bračni ili dugogodišnji partner, u popodnevnim satima, pokušaće da vas ubedi u nešto što vam ne odgovara.

VODOLIJA 
Odgovara vam naglašen znak Vage ukoliko planirate putovanja ili saradnju sa nekadašnjim poslovnim partnerima iz drugog grada ili zemanja nemačkog jezičkog područja. Voljena osoba želi da se više angažujete oko sređivanja zajedničkog stambenog prostora.

RIBE 
Pun Mesec u astrološkom polju posla i novca, pod uticajem ambicioznog Saturna, iz vašeg znaka, u večernjim satima donosi uspeh sportistima i Ribama čije zanimanje podrazumeva izvesnu dozu rizika. Partner pokazuje znake ljubomore i posesivnosti.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR