Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. APRIL: RAK ne treba da veruje svemu što pročita na internetu, VAGA brine o drugima

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Evo šta astrologija kaže za ovu subotu

OVAN

Ako ste se lepo probudili dan će vam biti kao san. U suprotnom bolje je da prespavate i ništa ne radite. Emotivno ste dobro raspoloženi pa je preporuka da se opustite u porodici ili sa sa bliskim prijateljima. Zdravlje je dovoljno solidno.

BIK

Danas niste najbolji u organizaciji posla, pa je dobra prilika da to prepustite nekom drugom. Imate vi svoje bube u glavi. Emotivno ste zreli za razgovore o budućnosti ako niste u ozbiljnoj vezi. Odlično je opšte zdravlje.

BLIZANCI

Iskoristite dan mudro i organizujte sve oko sebe. Imaćete koristi od takve instalacije. Ako ste zaljubljeni ništa vam ne može pokvariti raspoloženje. Zauzeti Blizanci mudruju i opterećuju se oèekivanjima. Zdravlje je veoma promenljivo.

RAK

Ne verujte u sve što pročitate na internetu jer vas to jako opterećuje. Poslovi su u svakodnevnom standardu. Nije poželjno da imate tajne u ljubavi jer vam to donosi nevolje i stres. Imate dovoljno dobro opšte stanje zdravlja.

LAV

Nepovoljan dan za novac zato čuvajte novčanik i ne trošite na nepotrebne stvari. Imate dobru priliku da ispravite poslovne propuste. Emotivno ste u dobrom vajbu ako ne želite da dominirate. U suprotnom, sukobi. Zdravlje solidno i veoma stabilno.

DEVICA

Nema mnogo aktivnosti zato je dan bez stresa sukoba ali i nedovoljno volje da nešto menjate. Na ljubavnom polju očekuju vas uobičajene aktivnosti koje će vam doneti neke ideje. Posvećeni ste deci. Polje zdravlja nije ugroženo akutnim tegobama.

VAGA

Danas više brinete o drugima nego o sebi. Trebalo bi da je obratno. Poslovni dan je veoma neobičan i pun haotičnih situacija. Ipak na polju ljubavi ste spremni da ulepšate emotivni život i situacije koje vas uveseljavaju. Zdravlje nije ugroženo.

ŠKORPIJA

Koliko ste se zalagali na poslu toliko možete očekivati dobre rezultate. Pojedini poslovni partneri traže saradnju sa vama. Bolje ljubavne prilke donose radost u vaš emotivni život. Partner je ushićen vašim ponašanjem. Odlično je zdravlje.

STRELAC

Nemojte ulagati veliki novac ali trgujte poznatim proizvodima. Ide vam odlično u pregovorima o poslovima koji su vezani za nekretnine. Skloni ste velikom preterivanju u očekivanjima od emotivnog partnera. Zdravlje je veoma promenljivo.

JARAC

Nije vam potreban odmor već aktivni posao koji donosi profit. Na vama je da osmislite kako da to ostvarite. Nalazite se na mirnom moru ljubavi i zato nema preterane strasti a ni uzbuđenja. Imate sigurnu luku. Zdravlje je dovoljno solidno.

VODOLIJA

Nepovoljan dan na poslu kao posledica zasićenja i nerazumevanja. Potrebno je da pričèate sa nadređenima i smanjite netrpeljivost. Primate značajne signale od jednog udaljenog Lava. Polje opšteg zdravlja nije ugroženo.

RIBE

Niste samouvereni već glumite zanesenu osobu. Pozabavite se realnim poslovima bez obzira koliko vas opterećuju. Ako želite da vam se ostvare veliki ljubavni planovi potrebno je da počnete prvi sa delovanjem. Zdravlje je odlično.

Glas javnosti / Objektiv

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR