Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MAJ: LAV upada u zamku sopstvenih ambicija, VAGA da izbegava odlazak u šoping

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Evo šta su zvezde pripremile za danas

OVAN

Povoljna klima na poslu i sa saradnicima. Razgraničite teme koje vas sputavaju da popravite ljubavni odnos sa partnerom. Imate dobre mogućnosti da odvojite istinu od laži. Nestabilno zdravlje.

BIK

Ne verujete ni sebi, a tek vašim poslovnim kontaktima nikako. Zato ste danas puni predrasuda i strahova koji vas sputavaju. Nemate glavnu ulogu u ljubavi danas, jer vam je neko iz porodice preoteo važnost. Na polju zdravlja problem sa ishranom.

BLIZANCI

Nemojte biti na kraj srca. Sve poslovne probleme možete rešiti, ali ne za jedan dan. Potrebno je da imate strpljenje kada su dogovori u pitanju. Emotivno ste uzrujani, jer je bliska osoba u problemu i traži pomoć od vas. Zdravlje je veoma dobro.

RAK

Preterujete sa optimizmom i raspoloženjem jer možete biti i razočarani. Imate više šansi da napravite dobru poslovnu priču ako ste realni. Ništa vi ne razumete, jer vam se ništa ne dopada od onoga što vaš partner predlaže. Zdravlje nije ugroženo.

LAV

Upali ste u zamku sopstvenih ambicija, a ne znate kako da se izvučete iz njih. Sredite misli i naći ćete rešenje. Ne mislite mnogo unapred, ali okolnosti ipak deluju na vas. Ništa ne možete da izbegnete osim odgovornosti. Zdravlje je veoma dobro.

DEVICA

Potrebno je da promenite ambijent u psihološkom smislu, jer vas posao opterećuje. Zato danas odlutajte, bar u mislima, kako bi se relaksirali. Postoje glasine koje utiču na vaše mišljenje. Sve to nije ni blizu prave istine. Nemate veće tegobe.

VAGA

Imate preciznu statistiku svojih finasijskih mogućnosti, pa se tako i ponašajte. Nemojte ići u kupovinu jer ćete sve preplatiti i više nego košta. Ljubavne promene određujete vi i slučajnosti koje vam se događaju. Nemate zdravstvene tegobe.

ŠKORPIJA

Nemojte dozvoliti da vam finasije iskliznu iz potpune kontrole. Možete puno da rizikujete, ali i puno da izgubite.
Na ljubavnom polju dozovite dobre vibracije, jer ste upali u blagu depresiju. Nemate snage da se borite za oboje.
Zdravlje promenljivo.

STRELAC

Ohladite glavu pre nego nepromišljeno reagujete i pokvarite sebi dan. Ništa nećete dobiti silom i prekorom. Možda ne znate, ali partner je već proživeo situaciju koju ste mu nametnuli. Zato lako može da vam okrene leđa. Zdravlje je solidno.

JARAC

Svesni ste svojih potencijala, pa nije mnogo bitno ako vas drugi ogovaraju i ne poštuju vaše mišljenje. Prilagodite se situacijama koje vam se ne dopadaju. Neprijatna iznenađenja u ljubavi nisu moguća ako ih vi ne izazovete. Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Danas koristite sve kreativne motore i idete napred brzim koracima. Osvajate nove veštine i to vas raduje. Prejako reagujete na partnerove inicijative u vezi iskrenosti. Ne zanima vas šta on želi, treba da gledate sebe. Zdravlje veoma dobro.

RIBE

Ako ste čekali na podršku – imate je danas od svih poslovnih saradnika i porodice. Zato i nije vreme za nezadovoljstvo i neraspoloženje. Lako gubite kontrolu nad svojim ponašanjem, jer ste neobično senzitivni na reči i okolinu. Imunitet je slab.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR