Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. OKTOBAR: RAKU je pojačana intuicija, VAGA treba da izbaci slatkiše, LAVU je potreban odmor

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Ovan je danas malo usporen u poslu, ali ipak uspeva da uveća zaradu preko paralelnih aranžmana

Ovan

Kvadrat između Meseca u Blizancima i Saturna u astrološkoj kući karijere, usporava vaše poslovne aktivnosti, ali dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, donosi šanse za uvećanje zarade preko paralelnih aranžmana. Oprez u saobraćaju.

Bik

Aspekti Meseca u drugom astrološkom polju donose vam povoljan ishod dogovora na poslovnom planu, naročito ako imate porodični biznis. Voljena osoba okupirana je nekim svojim interesovanjima, što vas pomalo iritira. Izvegavajte rasprave sa kolegama.

Blizanci

Mesec u vašem znaku u trigonu sa vašim vladaocem Merkurom, planetom komunikacija, čini vas još omiljenijim i popularnijim u društvu, naročito suprotnog pola. Kvadrat sa Saturnom, simbolom prepreka, nepovoljno utiče na vaše finansije. Čuvajte se povreda.

Rak

Naglašeno astrološko polje intuicije, sa vašim vladaocem Mesecom, povoljno utiče na procenu poslovnih mogućnosti i finansije. U večernjim satima, očekuje vas poznanstvo preko interneta sa nekim vodenim znakom. Promenljivo raspoloženje.

Lav

Mesec u dobrom aspektu sa vašim vladaocem Suncem, donosi vam mogućnost putovanja, stručnog usavršavanja, kao i dogovora sa osobama koje žive u inostranstvu. Voljena osoba spremna je da vas podrži u nekoj poslovnoj odluci. Potreban vam je odmor.

Devica

Mesec u astrološkoj kući karijere, u večernjim satima donosi vam vest o mogućnosti saradnje sa starim poslovnim partnerima. Sunce u 12. astrološkom polju, nagoveštava tajni susret ili ulazak u romansu sa osobom koja možda nešto krije o sebi.

Vaga

Odgovara vam pozicija Meseca u devetoj astrološkoj kući, jer vam donosi povoljne dogovore sa osobama koje žive u drugom gradu ili zemlji. Naglašeno polje društvenog života nagoveštava susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Izbacite slatkiše.

Škorpija

Mesec u trigonu sa Suncem, koje upravlja vašom karijerom, donosi vam uvećanje zarade, preko saradnje sa osobom na položaju. Emotivni partner ima osećaj da ga zapostavljate, zbog vašeg angažovanja na poslu. Provodite više vremena u društvu prijatelja.

Strelac

Mesec u polju partnerskih odnosa, u napetom aspektu sa Saturnom, nepovoljno utiče na odnos sa emotivnim, ali i poslovnim partnerom. Imate šanse da zaradite preko posla sa nekretninama, građevinskim poslovima, uslužnim delatnostima.

Jarac

Sa naglašenim znakom Blizanaca, pod uticajem vašeg vladaoca Saturna, očekuje vas mnogo obaveza i rutinskih poslova koji vam oduzimaju dragoceno vreme. Osoba koju ste upoznali preko posla, zainteresovana je da vas bolje upozna. Promenljivo raspoloženje.

Vodolija

Tranzit razigranog, komunikativnog Meseca u Blizancima, preko astrološke kuće ljubavi i nadahnuća, nagoveštava flert sa nekim vazdušnim znakom. U večernjim satima očekuju vas poslovni dogovori o saradnji sa osobama koje žive u drugom gradu.

Ribe

Ne prija vam pozicija Meseca u Blizanacima, koja u prepodnevnim satima može da rezultira i pogrešnim zaključcima i odlukama, kada se radi onekom novom poslu. Nekadašnja simpatija želi da stupi u kontakt sa vama. Oprez u saobraćaju.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR