Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. JUL: BIKU neko ometa planove, OVAN treba da radi na komunikaciji sa emotivnim partnerom

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Astrološka situacija ove subote je delikatna

Ovan
Sa ulaskom Merkura u znak Device, planete koja upravlja vašim mentalnim stanjem i poslom, prilagođavate se nekim novim okolnostima na radnom mestu. Emotivnog partnera muče neki problemi i ne uspeva da pronađe zajednički jezik s vama.

Bik
Merkur, koji upravlja vašim poslom i finansijama, ulazi u astrološko polje kreativnosti praveći napete aspekti sa Saturnom, Neptunom i Plutonom, pa neko može da ometa vaše planove vezane za isplative projekte sa strancima.

Blizanci
Vaš vladalac Merkur, planeta intelekta i informacija, ulazi u astrološku kuću privatnosti, donoseći vam probleme na poslovnom i finansijskom planu. Pripazite i na dokumentaciju, naročito ako se bavite nekom samostalnom delatnošću.

Rak
Merkur, simbol komunikacije, biznisa i kraćih puteva, ulazi u Devicu, stavljajući akcenat na vaš logičan način razmišljanja. Međutim, aspekti sa planetama moći, ambicije i tajni, mogu usporiti postizanje dogovora o poslu sa strancima.

Lav
Postajete nestrpljiviji i podložniji uticajima konkurencije. Merkur, koji upravlja vašim poslom i planovima, pod uticajem Saturna i Neptuna iz astrološke kuće novca, upozorava da bi trebalo da izbegavate rizične finansijske transakcije.

Devica
Sa ulaskom vašeg vladaoca Merkura, planete biznisa i logike, u vaš znak, pristupate razradi ideja za nove aranžmane. Napeti aspekti opominju na oprez ako se bavite kreativnim poslom ili planirate pokretanje nekog vida privatnog biznisa.

Vaga
Planeta mentalnog stanja, Merkur, pridružio se Marsu u vašoj 12. astrološkoj kući, zbog čega imate osećaj da vam neko krade energiju. Moraćete da se prilagodite novim okolnostima na radnom mestu ali i da promenite navike u vezi sa zdravljem.

Škorpija
Ulazak Merkura u polje društvenog života i finansija, pod uticajem vašeg vladaoca Plutona, čini vas spremnim da se suočite sa izazovima zahtevnog poslovnog projekta sa strancima ili za odlazak na neko stručno usavršavanje u inostranstvo.

Strelac
Merkur ulazi u astrološko polje karijere, donoseći vam nove poslovne projekte koje verovatno planirate da realizujete zajedno sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Ukoliko se radi o nekom vidu samostalne delatnosti, očekuje vas uspeh.

Jarac
Pozicija vašeg vladaoca Saturna, planete kašnjenja, u odnosu na Merkur koji ulazi u Devicu, podstiče vaše ambicije, ali i vašu konkurenciju. Aspekti sa Plutonom u vašem znaku, opominju na oprez prilikom dogovora sa osobama koje žive u inostranstvu.

Vodolija
Aspekti vladaoca astroloških polja kreativnosti i rizika, Merkura, pod uticajem Plutona, planete moći u polju tajni, otvaraju vam nove mogućnosti za zaradu. Ipak, budite oprezni kada se radi o saradnji sa jednim Jarcem ili Škorpijom.

Ribe
Merkur pravi napete aspekte sa Saturnom i Neptunom u vašem znaku, što može da uspori ili oteža realizaciju nekih poslova. Sekstil između Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, simbola romantike, u večernjim satima, donosi vam susret sa kolegom.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR