Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. maj: VODOLIJA rešava ljubavne dileme, BIK je baš rešio da se inati

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Saznajte šta su zvezde pripremile za danas

OVAN

Ne trudite se na poslu kao pre, ali ipak očekujete veću nagradu. Imate odličnu podršku emotivnog partnera, pa i nemate velikih razloga za nezadovoljstvo. Na polju zdravlja bez bitnih promena.

BIK

Niste vi bezobrazni, već tvrdoglavi. I zato danas možete da istrpite kritike nadređenih. Imate volju da gajite inat prema svemu i svakome. Emotivno ste blago zadovoljni, jer nemate nikakve obaveze prema partneru. Dobro zdravlje.

BLIZANCI

Volite da radite u timu, ali danas niste u elementu za zajedničke aktivnosti i saradnje. Prepustite neke odluke nadređenima, jer vas opterećuju ljudi. Mnogo mislite o ružnoj prošlosti, pa sebe umarate svojim turobnim mislima.
Zdravlje je solidno.

RAK

Raspoloženi ste da reskirate, ali vam treba podrška saradnika. Oslonite se na intuiciju. Emotivno ste potpuno promašili temu i partnera. O flertu ne razmišljajte, niste u tom vajbu. Nemate probleme sa zdravljem.

LAV

Nemate elemente za veliku nervozu i paniku, a ipak osećate nemir. To je samo znak da ste veoma odgovorni prema poslovnim saradnicima. Rešavate njihove probleme. Emotivno ste danas poluprazni, a nemate razlog ni za sreću, ni za brigu. Zdravlje je dobro.

DEVICA

Imate rutinu i imate snagu, pa vam je današnji poslovni dan uspešan. Manji finasijski problemi se nižu jedan za drugim i rešavaju se polako. Odlični emotivni odnosi sa partnerom vam ipak ne donose očekivano zadovoljstvo. Zdravlje je veoma dobro.

VAGA
Nosite se sa puno poslovnih prepreka, ali je vreme da počnete da cenite sebe i svoje veštine. Dogovorite jasnu cenu svog rada, jer niko ne mari za to. Ne bavite se emocijama, pa na ljubavnom planu nema velikih izazova. Polje zdravlja nije ugroženo.

ŠKORPIJA

Posle duže vremena dobijate pomoć u poslovnom timu. Veoma ste zadovoljni saradnjom, jer ste to zaslužili.
Uvek može bolje u ljubavi, ali ne treba očekivati čudo kod vas. Zato držite ono što imate, jer drugo nemate. Imate problem sa alergijom

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR