Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP za 28. februar: Rakovi, zdravlje stabilno, Blizanci, snažne emocije vladaju u ljubavi

Astrologija
Autor: Glas javnosti / objektiv

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

OVAN

Iskoristite energiju  Meseca u Blizancima pokušajte da se uklopite u  razne komunikacije. Bez mnogo napora možete postići veoma dobre dogovore. Partner je spreman da vam izađe u susret u mnogim pitanjima. Zdravlje bez promena.

BIK

Danas nećete poštovati sopstveni  jer imate slabije finasije. Potrebno je da sve uradite temeljno pa neka dela govore. Ne vidite  problem u  ljubav jer ne mislite da grešite. Polje zdravlja nije ugroženo.

BLIZANCI

Vaše viđenje  načina na koji poslujete drugi ne razumeju. Odličan dan da im to lakše objasnite. Imate podršku tranzitnog Meseca u vašem znaku. Iskoristite verbalne sposobnosti.

Danas su  snažne emocije vaši najbolji saveznici u ljubavi. Zdravlje dobro.

RAK

Napravili ste solidne poteze i sada posmatrajte reakcije okoline. Proširite svoje ljubavne vidike da više komunicirajte. Gledajte širu sliku svojih ljubavnih prilika.Zdravlje je dovoljno stabilno i solidno.

LAV

Trujete se sa pričama koje vas realno ne zanimaju. Ipak vam to donosi neraspoloženje.Utonite u mekši  ritam zajedno sa partnerom. Mnogo lakša komunikacija i zadovoljstvo. Zdravlje je veoma stabilno.

DEVICA

Danas možete sve da se dogovorite ako želitte realne poslovne ciljeve. Novac koji očekujete neće biti u iznosu koji ste dogovorili. Malo više direktnih rečenica i pažnje ne bi bilo loše za ljubav. Zdravlje je veoma promenljivo.

VAGA

Dan je predviđen za brze reakcije i odluke. Ipak sve te odluke ne tiču se dugoročnih rešenja. Zato budite brzi ali i opušteni. Neke dogovore možete baš kada se najmanje nadate. Ne igrajte se gluvih telefona pogledajte partnera u oči i recite istinu. Čuvajte se manje prehlade..

ŠKORPIJA

Nije potrebno da se dokazujete drugima, radite ono što volite zbog sebe.Dobar provod ne zavisi samo od vas, potrebno je dvoje veoma raspoloženih ljudi. Pronađite tu osobu jer nije daleko od vas. Zdravlje je sasvim dobro.

STRELAC

Današnja odlična koncentracija koristi vam da uradite posao veoma profesionalno. Niste za  površna rešenja ali jeste za brze reakcije. Niste raspoloženi za ljubavno psihološke razgovore pa izbegavajte te teme. Zdravlje bez većih tegoba.

JARAC

Izbori su pred vama pa birrajte sa kime želite da radite. Vodite računa o tome i kako delujete na okolinu.Na ljubavnom polju razmišljate praktično bez mnogo pretranih dubokih emocija. Zdravlje je dovoljno solidno.

VODOLIJA

I dalje razmišljate o teškim temama ali nemate rešenje. Putite vreme da uradi svoje.

Taman kada ste pomislili da se sve urotilo protiv vas, kolo se okreće u neočekivano u pozitivnom smeru. Dobro se osećate i vitalni ste.

RIBE

Nemojte se začuditi ako vas neko baš danas iznervira. Besni ste na sebe i na sve ljude oko sebe.Osoba koja vam se dopada smatra vas veoma neozbiljnom i neodgovornom osobom. Dokažite da je to sasvim drugačije. Zdravlje je dovoljno dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR