Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP za 27. februar: Škorpije, rešite probleme na poslu, Bikovi, u ljubavi napeto

Astrologija
Autor: Glas javnosti / objektiv

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

OVAN

Vaša zdrava logika donosi  odlično rešenje u problemu poslovanja. Opet ste vi na čelu spasilačkog tima koji u zadnjem trenu rešava izazov. Na polju porodice i ljubavi mnogo bolji odnosi i dogovori. Polje zdravlja je solidno.

BIK

Studenti pod vladavinom Sunca u Biku moraju dobro da uče da bi prešli na sledeći ispit. Polje edukacije je naglašeno pa će poslovni Bikovi učiti nove veštine oko zarade kapitala. Na polju ljubavi niste dovoljno opušteni. Zdravlje dobro.

BLIZANCI

Kada ste u dobrom kompromisu sa poslovnim saradnicima onda sve teče glatko.  Imajte poverenja u porodicu jer vam žele dobro iako vi mislite drugačije. Zdravlje promenljivo.

RAK

Poslovanje je dobro ali vi ste nezadovoljni ličnim učinkom. Popravite raspoloženje i biće sve drugačije. Na polju ljubavi ne cvetaju samo ruže već i dva srca pevaju istu pesmu. Neko očekuje prinovu. Zdravlje odlično.

LAV

Povećate posao koliko god želite jer ste u maksimumu energetske snage. Imajtena umu da ne uletite u klopku prošlosti jer nećete dugo izaći. Izbegavajte teške teme koje vas vode direktno na neprijatnoj istini.

DEVICA

I dalje je potrebno da manje pričate i da preuzmete inicijativu. Manje filozofije budite prisutni u sadašnjem trenutku. Posle svake male ljubavne krize sledi novi konkretan status. Na vam je koji ćete zauzeti. Odlično je zdravlje.

VAGA

Dozvolite sebi da budete vešti u kreativnom smislu. Izrazite diplomatske moći pregovora. Na polju ljubavi nema velikih odstupanja ako ste sami ali ako ste u vezi sledi romatino popodne sa jednim Bikom. Zdravlje je solidno.

ŠKORPIJA

Najbolje za vas je ono što je i najteže. Zato se suočite sa prroblemom koji imate na poslu i rešite ga do podne. Na polju ljubavi imate skrivene želje koje ni sebi ne priznajete. Otovorite dušu sebi i podstaknite želje. Odlično je zdravlje.

STRELAC

Imate susret od kojeg ne možete pobeći ali ne očekujte ništa što već ne znate. Postojeće pozicije i ambicije nisu ugrožene. Ljubavni život je dobar jer vi ništa ne tražite a li i ne dajete previše nade. Na polju zdravlja bez tegoba.

JARAC

Ne plašite se optimizma jer je redak i neće vas odvojiti od realnog posla. Imate pozitivan obrt kod jednog poslovnog prijatelja. Vi ste rob samokontrole čak i u nemogućim situacijama kada srce hoće da vam iskoči. Zdravlje stabilno.

VODOLIJA

Imate sasvim dovoljno energije da se posvetite svemu što predstavlja vaše prioritete. Zato nema mesta panici jer imate i dovoljno vremena. Ljubavni život Vodolija i dalje je okrenut društvenim tokovima. Zdravlje je dobro.

RIBE

Ponekad pomislite da je sav trud uzalud. Međutim nije uzaludan već je potrebno veliko strpljenje. Na polju ljubavi obuzima vas bliska prošlost i ne možete da se saberete sa sadašnjim partnerom. Imate manji problem sa nesanicom.

Piše astrolog Vesna Trajković

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR