Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP za 24. februar: Vodolije, zdravlje je dobro, Rakovi, nije dan za ulaganja

Astrologija
Autor: Glas javnosti / objektiv

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

OVAN

Posao čeka bna vas da se smilujete i rešite neke probleme. Pokrećete i lako odustajete od nekih poslova.Zato se nemojte začuditi ako se neki planovi preokrenu. U ljubavi nemate novije vesti. Zdravlje je veoma dobro.

BIK

Na redu je odlaganje posla puta ili nekog rranijeg plana. Niste fokusirani i zato imate problem u poslovnoj produktivnosti.Posvećeni ste starijem članu porodice. Opšte stanje zdravlja veoma solidno.

BLIZANCI

Poslovno ste aktivni ali samo zbog nekih ranijih grešaka.  Danas  ponovo razmatrate odluke koje ste već doneli. Na polju ljubavi ispitujete partnera zbog ljubomore. Opšte stanje zdravlja je solidno.

RAK

Vi volite sigurna ulaganja ali danas nije dan za investicije. Zato ne kupujte i ne potpisujte ništa bar danas dok retrogradni Merkur kreće kroz vaše polje investicija. Preispitajte odluke koje ste već doneli oko velikih ulaganja. Zdravlje dobro.

LAV

Nije vam lako kada se ponovo vade teme iz prošlosti. Zato je sada dobro da revidirate odluke kako bi bili sigurniji u ciljeve koje ste odredili. Ukoliko postoje osobe koje niste dugo videli imate velike šanse da se to desi. Zdravlje bez promena.

DEVICA

Danas ste veoma osetljivi i emotivni. Vreme je da preispitate stare veze ili stare ljubavi. Oni koji su u braku ili vezi danas slabije razumevanje i nikakvi dogovori. Rešite neki stari nesporazum da bi krenuli dalje. Odlično je vaše zdravlje.

VAGA

Niste za komunikaciju ni na poslu ali ni u porodici. Zato nemojte preterano da se iznenadite ako se posvađate i sa dobrim starim prijateljem. Jedino je dobro što možete otkriti neke informacije koje vam znaće za posao.Zdravlje je dobro.

ŠKORPIJA

Na redu je malo bolja organizacija i jača doza praktičnosti. Na vama je kako da pojačate napore da radite bolje i sa više zadovoljavajućih faktora. Promenite renovirajte ili kozmetički uredite dom da bi se bolje osećali. Zdravlje je odlično.

STRELAC

Mogući zastoji u poslu i nekim dogovorima. Kasnite na sastanke i nigde ne stižete na vreme.Porodični problemi se rešavaju ali ne onom brzinom kojom vi želite. Zdravlje je sasvim solidno.

JARAC

Kod vas je današnji dan pretvoren u greške, mejlovi nisu stigli pogrešili ste uplatu ili isplatu.Vodite računa o novcu možete izgubiti novčanik.  Dovršite ili završite one poslove koji su bili na čekanju da ih ne radite dva puta. Zdravlje dobro.

VODOLIJA

Kada idete u rikverc onda neka se sklone svi sa parkinga. Prestanite da tražite krivca iz prošlosti. Glavni osumnjičeni je tu pored vas. Zdravlje dobro.

RIBE

Niste raspoloženi danas ni za veće druženje ali ni za komunikaciju. Potpuno ste se posvetili mislima i želji da poboljšate svoj posao i brend firme. Partner čeka neke odgovore. Zdravlje je promenljivo.

Piše astrolog Vesna Trajković

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR