Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. APRIL: Ovnovi skloni PROMENAMA, a JEDAN ZNAK očekuje NOVAC

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Ovo je današnji dnevni horoskop

Ovan sklon promenama, Bik, Blizanci i Strelac pod pritiskom, Rak nema probleme, Lav spreman za izazove, Devica prima zahvalnost, Vaga zaostaje u poslu, Škorpija ima izdatke, Jarac umoran, pred Vodolijom novi izazovi, a Ribe imaju odlične poslovne ponude.


OVAN

Posao
Kad su u pitanju poslovne promene ne morate da preterujete ovaj put. Možete biti skloni radikalnim promenama, koje vam ne donose nešto posebno. Dva puta merite, a jednom secite.

Ljubav
Nemate nameru da se dva puta vraćate na istu grešku. Moraćete da se naviknete na nešto bolji tretman, ali kasnije. Partner je isuviše zauzet ovaj put.

Zdravlje
Povremena glavobolja.

BIK

Posao
Imate dobar stav i to vam donosi mnogo bolje finansijske poteze nego obično. Imate čime da se pohvalite i niste sami u priči, koja se solidno razvija. Možda uvidite mnogo bolje mogućnosti ovaj put.

Ljubav
Imate utisak da vam partner nešto krije. Ne možete da izbacite bubice iz glave koje vam prave pometnju. Pokušajte da budete otvoreniji u komunikaciji.

Zdravlje
Osećate već psihički pritisak.

BLIZANCI

Posao
Možda ste pomalo zaboravili da vam novac donosi mnogo bolja komunkacija kao i mnogo bolji odnos sa klijentima. Imate svoju minus fazu u jeku i od toga ne možete da pobegnete.

Ljubav
Imate odličan period pred vama, što se emocija tiče. Budite na svom terenu i ne dozvolite da vam neko kvari sreću, kada su u pitanju emocije koje ne možete da ignorišete.

Zdravlje
Osećate veći pritisak.

RAK

Posao
Imali ste dovoljno vremena da se prilagodite nekim poslovnim aktivnostima, ali vi još ne priznajete poraz i želite da dostignete sopstveni cilj kroz rad, koji ste sami odredili ovaj put.

Ljubav
Imate veliku maštu kada su u pitanju simpatije u vašem okruženju. Otvoreni ste za priču i ne morate da se pretvarate jer ste isuviše iskreni u onome šta pričate.

Zdravlje
Nemate velikih problema danas.

LAV

Posao
Poteze koje ste do sada napravili na poslovnom planu su pomalo preoštri, kada su u pitanju saradnja sa vašim kolegama na koje ste naučili već odavno. Saradnja vam je bila u redu sve do većih promena na koje ste bili spremni u većem obimu.

Ljubav
Ne morate da se pravdate za eventualne propuste, koje ste napravili bez izuzetka. Imali ste već dovoljno dobar stav koji vam je prijao, ali partner je hteo nešto više.

Zdravlje
Budite spremni na nove izazove.

DEVICA

Posao
Koliko želite da promenite mnogo toga ne morate da povlačite i ostale sa sobom u tom pravcu. Neko će vam biti zahvalan za ono što trenutno činite za njega. Imate iskustva u onome čime se bavite.

Ljubav
Niste morali da budete direktni prema partneru koji nije zaslužio takav tretman. Budite otvoreniji ovaj put.

Zdravlje
Ne dopuštajte sebi da se opuštate previše.

VAGA

Posao
Ukoliko budete uvideli da ste u složenoj situaciji koja vam ne donosi nešto posebno još uvek, to ne znači da ćete da odustanete od svog cilja. Imate svoje razloge zaostajanja u poslovnom smislu. Želite što pre da se izvučete iz situacije u kojoj ste trenutno.

Ljubav
Pored vas je neko ko zaslužuje vašu pažnju i ne morate da brinete oko ličnog utiska na drugu stranu.

Zdravlje
Oprez hroničnim bolesnicima.

ŠKORPIJA

Posao
Pokušajte da se ne drepimirate, kada su vaši izdaci u pitanju. Pokušajte da razumete pravilo investicija i pomalo se strpite ovaj put. Niste jedini, koji je u sličnoj sitiuaciji, kroz koju trenutno prolazite.

Ljubav
Niste se samo vi zaljubili. Partner voli mirnu atmosferu bez besa i galame. Moraćete da se prilagodite kada su nečije želje u pitanju.

Zdravlje
Problem sa stomakom.

STRELAC

Posao
Pomalo ste trenutno pod pritiskom koji ne znate kako da kanališete. Imate svoj stav, ali on je inače kolebljivog karaktera, jer još niste naučili lekcije stabilnosti. Morate da se dodatno potrudite.

Ljubav
Ukoliko ste pomalo kolebljivi i ne želite partneru da oprostite male opaske budite spremni na veće promene.

Zdravlje
Pazite se stresa.

JARAC

Posao
Malo ste se umorili od posla koji već odavno obavljate. Želite osveženje, koje ćete osetiti za neko vreme, jer je još uvek potrebno da se osamostalite na domaćem terenu, kako bi prešli na drugi nivo.

Ljubav
Možda ste pomalo usamljeni ali to nije razlog da ne budete raspoloženi bar na kratko. Pokušajte da razgovarate sa partnerom, kada su zajedničke teme u pitanju.

Zdravlje
Odmarajte se.

VODOLIJA

Posao
Možda ste i previše posala do sada uradili da vam je neko čestitao na postignutim rezultatima. Nije na odmet da se dovoljno upustite i u nove izazove kako bi bili što bolje fokusirani na nove partije.

Ljubav
Osoba na koju mislite je pored vas i nema razloga da se odvajate od nje ni tren. Iskoristite slobodno vreme da zajedno prošetate.

Zdravlje
Dobro.

RIBE

Posao
Imate odlične poslovne ponude, pa ćete se ovaj put i dovoljno inkorporirati u celu situaciju, kako bi dobili ono čemu težite. Nećete sedeti skrštenih ruku. Ne očekujte finansijske probleme.

Ljubav
Ovaj put niste umetnički tip. Više se bavite razumnim stvarima jer ste baš takvog senzibiliteta i ne dozvoljavate ni sebi da drugačije mislite.

Zdravlje
Problem sa bolovima u nogama.

Glas javnosti / Espreso

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR