Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JUL : Na RIBE misli jedan RAK, DEVICA ostvaruje lepu zaradu u poslu sa JARCEM i BIKOM

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Šta astrologija poručuje za ovaj petak?

Ovan
Aspekti Meseca podstiču vas i danas na akciju, naročito ako se bavite privatnim biznisom, a poslovne dogovore možete najbrže postići sa Blizancima i Devicama. Pozicija asteroida Amor u vašem znaku, donosi vam susret sa Lavom ili Vodolijom.

Bik
Trigon između Urana u vašem znaku i Meseca u Devici, povoljno utiče na vašu komunikaciju i sa ljubavnim i sa poslovnim partnerom. Pregovori o saradnji sa osobama koje žive u inostranstvu, otvaraju vam mogućnosti za dodatne izvore prihoda.

Blizanci
Mesec u Devici i Sunce u polju posla čine vas odlučnim da uložite novac u sređivanje stambenog ili poslovnog prostora. Naglašena pozicija vašeg vladaoca Merkura, donosi vam šansu za dogovor o novom projketu. Susret sa Strelcem ili Vodolijom.

Rak
Aspekt vašeg vladaoca Meseca sa Suncem u vašem znaku doprinosi stabilizaciji odnosa u porodici. Pozicija Urana u polju društvenog života, slobodnim Rakovima donosi susret sa Bikom na nekoj večernjoj proslavi. Promenite način ishrane.

Lav
Pozicija vašeg vladaoca Sunca u odnosu na Uran u astrološkoj kući karijere, donosi vam podršku uticajne osobe. Ako vaš posao ima veze sa finansijama ili nekretninama, bićete uspešni. Na nekom putu možete da uplovite u romansu sa zauzetom osobom.

Devica
Preko aranžmana sa jednim Bikom ili Jarcem, u prepodnevnim satima, mogli biste da ostvarite lepu zaradu. Aspekti Meseca i Urana sa vašim vladaocem Merkurom, simbolom šarma, podstiču vašu potrebu za romantičnom komunikacijom sa Ribama ili Rakom.

Vaga
Sunce u polju karijere u dobrom aspektu sa Mesecom, donosi vam podršku žena na položaju, ma kog pola da ste. Dobijate poziv za saradnju na timskom projektu sa strancima. Partnerove promene raspoloženja mogu uticati na vašu emotivnu ravnotežu.

Škorpija
Vaš vladalac Mars, obrazuje dobar aspekt sa Mesecom u Devici, donoseći vam ponude od starih poslovnih partnera. Pozicija Sunca u odnosu na Saturn u polju kreativnosti daje vam elan da brže pristupite realizaciji jednog poslovnog projekta.

Strelac
Tranzitni Mesec u polju karijere pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom u polju posla, donoseći vam uvećanje zarade u prepodnevnim satima. Emotivni partner spreman je da prihvati vaše sugestije, ukoliko i vi budete imali sluha za njegove molbe.

Jarac
Pozicija Meseca i naglašen znak Bika, povoljno utiču na realizaciju poslova, ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili građevinarstvom. Aspekti vašeg vladaoca Saturna sa Suncem čine vas spremnim da prevaziđete neke neprijatnosti na radnom mestu.

Vodolija
Mesec u trigonu sa vašim vladaocem Uranom, planetom novih tehnologija i budućnosti, donosi vam sjajne ideje ako radite u medijima, marketingu, IT sektoru. Vaga koju ste se upoznali preko interneta privlači vas više nego što ste očekivali.

Ribe
Dobar aspekt Meseca sa vašim suvladaocem Jupiterom, planetom prosperiteta i kontakata sa strancima, donosi vam novac, ako vaš posao zahteva kreativnu crtu ili angažovanje u građevinskim poslovima i kupoprodaji nekretnina. Rak misli na vas. Nervoza.

Glas javnosti / O10S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR