Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. OKTOBAR: BIK ima sjajne poslovne ideje, slobodne VODOLIJE upoznaju nekog novog

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Šta nam kažu astrolozi za danas?

Ovan

Mesec u napetom aspektu sa vašim vladaocem Marsom, nepovoljno utiče na odnos sa emotivnim ali i poslovnim partnerom, koji od vas može zahtevati više nego što ste u stanju da pružite. Povedite više računa o finansijama u večernjim satima.

Bik

Sjajne ideje koje vam danas padaju na pamet, možete da realizujete preko saradnje sa strancima. Mesec u večernjim satima prelazi preko fiksne zvezde Algol u vašem znaku, pa izbegavajte rasprave sa ženama. Oprez u saobraćaju.

Blizanci

Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija i biznisa, obrazuje trigon sa Mesecom, donoseći vam uvećanje zarade. Klonite se rasprava sa Jarcem i Bikom. Moguće razdvajanja od voljene osobe, zbog neočekivanih okolnosti.

Rak

Tranzit vašeg vladaoca Meseca preko fiksne zvezde Algol, u večernjim satima, opominje da izbegavate rizične finansijske transakcije. Trigon sa Plutonom u astrološkom polju partnerskih odnosa, povoljno utiče na odnos sa voljenom osobom.

Lav

Aspekti vašeg vladaoca Sunca, usporavaju ili otežavaju realizaciju posla koji ima veze sa čestim putovanjima ili uslužnim delatnostima. Zbog pozicije Urana i Marsa, planeta iznenađenja i svađa, pazite šta se dogovarate i šta potpisujete.

Devica

Dobar aspekt vašeg vladaoca Merkura sa Mesecom, donosi vam uspeh u predavaštvu, turizmu, pravnim poslovima. Loši aspekti upozoravaju da pripazite na odnos sa voljenom osobom, kao i na komunikaciju sa saradnicima i kolegama. Oprez u saobraćaju.

Vaga

Vaš vladalac Venera obrazuje kvadrat sa Mesecom što može nepovoljno uticati na ljubavnu situaciju. Zbog pozicije Merkura, planete biznisa i Meseca, vladaoca vaše karijere, možete da osetite ukus publike i očekivanja druge strane u poslu.

Škorpija

Sjajan aspekt između vašeg vladaoca Plutona i Meseca, koji upravlja vašim kreativnim potencijalima, donosi vam zaradu, preko umetnosti, obrazovanja, rada u medijima. Izbegavajte rasprave sa emotivnim partnerom, kao i sa mlađim saradnicima.

Strelac

Mesec obrazuje dobar aspekt sa vašim suvladaocem Neptunom, simbolom ljubavnog zanosa, donoseći vam udvaranje osobe koju poznajete preko posla, ali i susret sa starom simpatijom. Zabrinuti ste zbog zdravlja starijeg člana porodice.

Jarac

Napet aspekt između vašeg vladaoca Saturna i Meseca, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, otežava dogovore sa saradnicima. Trigon sa Plutonom u vašem znaku donosi vam novac ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Nesanica.

Vodolija

Izazovni aspekti vaših vladalaca, Urana i Saturna, upozoravaju da budete oprezniji sa ulaganjem novca u nove projekte. Moguće rasprave sa dugogodišnjim partnerom. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju nekoga na javnom skupu ili proslavi.

Ribe 

Sekstil koji Mesec, simbol mašte, obrazuje sa vašim vladaocem Neptunom, planetom vizija, odgovara Ribama koje se bave kreativnim zanimanjima, rade u IT sektoru ili su angažovane na nekom značajnom društvenom projektu. Pazite se za volanom.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR