Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP za 2. april: Ovnovi, poradite na budućnosti s partnerom, Ribe, osećate nemir

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

OVAN

Polako prebirate po danima iza vas i pravite nove planove. Prošlost je dobra ali vi želite bolju budućnost. Ista stvar se događa i u vašem ljubavnom životu. Želite sve da poboljšate što više može. Dobro se osećate.

BIK

Nemojte se ljutiti na sebe što kasnite i što ste zbunjeni.  Čuvajte ključeve jer ih možete izgubiti. Ne mešajte se u tuđe emotivne odnose jer možete biti grbavi na kraju priče. Zdravlje je veoma solidno.

BLIZANCI

Danas vam može sve kasniti  mejlovi sastanci pa izakazani ugovori. To je samo početak priče o usporenim događajima. Na emotivnom polju očekujte premotavanje prošlosti. Partner je neraspoložen. Zdravlje promenljivo.

RAK

Zbunjeni ste danas i nikako da nađete naočare. Nemojte se nervirati takav je dan u kome ne možete da se fokusirate. Porodica se meša u vaš ljubavni život i to vam ide na živce. Preduzmite nešto. Zdravlje solidno.

LAV

Imate mogućnost da negativan uticaj pretvorite u pozitivan. Zato možete ponovo pregovarati i napraviti bolju poslovnu priču. Partner vas ne razume dobro. Govorite mu ono što mislite pa će biti lakše. Promenljivo zdravlje.

DEVICA

Danas sto puta proveravate sve što uradite. Niste dovoljno koncentrisani.  Pišite da ne zaboravite. Partner uopšte ne tumači vaše reći na normalan način. Nije mu jasno šta želite. Manje alkohola.

VAGA

Napravite beleške ili plan rada jer ništa nećete uraditi. Haotičan dan u kome ne znate ni kraj a ni početak. Čuvajte se dezinformacija kada je ljubav u pitanju. Proverite sve informacije koje dolaze do vas. Glavobolja.

ŠKORPIJA

Danas izbegnite da se bavite administracijom jer ćete izbeći nepotrebnu nervozu. Šalterske službenike zaobilazite u širokom luku. Ponovo ulazite u klopku stare rasprave sa emotivnim partnerom. Povedite računa o ishrani.

STRELAC

Danas možete pronaći slike i dokumenta za koje ste mislili da ste odavno izgubili. To vas na kratko vraća u prošlost. Emotivno ste vezani za bivšeg partnera a potrebno je da se odvežete. Zdravlje je promenljivo.

JARAC

Pronađite dokument koji vam može doneti poboljšanje u poslu. Imajte poverenja u poslovne saradnike jer vas podržavaju. Danas vam kasne sve emotivne reakcije. Ne mislite na ljubav. Manje cigareta.

VODOLIJA

Nemojte sve staviti na dlan i poklanjati poslovne infomacije i kome treba i kome ne treba. Potražite stvari koje ste pozajmili prijateljima. Dobro se organizujte da bi mogli provesti ugodan dan sa voljenom osobom. Vitalni ste.

RIBE

Nemojte raditi napamet i ništa ne prepuštajte slučaju. Potrebno je da se dobro organizujete. Imate mogućnost da sretnete osobu iz davne prošlosti. Zadržite pozitivan pristup svemu. Imate problem sa  unutrašnjim nemirom.

Piše astrolog Vesna Trajković

Glas javnosti / Objektiv

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR