Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. SEPTEMBAR: Devicama stižu neprijatne vesti, a Lavove očekuje lekcija u kojoj moraju da savladaju svoju strastvenost!

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Ovnovi skupljaju hrabrost da članovima porodice saopšte svoje namere, a Blizanci bi konačno mogli da donesu odluku koju dugo odlažu.

Ovan
Skupljate hrabrost da članovima porodice saopštite svoje namere. Situacija je možda neprijatna, ali iskrenost će vam se isplatiti. Nije sve tako crno kako se to sada vama čini. Na kraju ćete dobiti podršku koju sada uopšte ne očekujete

Bik
Razmišljate o poslu umesto da prazničnu pozitivnu energiju podelite s ukućanima koje ste, u proteklom periodu, zapostavili. Deprimira vas depresivna atmosfera u kući, a ne uviđate da ste upravo vi uzrok takvog raspoloženja.

Blizanci
Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete, najavljuje dnevni horoskop. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi tako i partneru.

Rak
Suočeni ste s disbalansom između onog što racionalno znate i onog što intuitivno osećate. Kolebate se, suviše je lucidno doneti važnu odluku samo na osnovu osećaja, bez načina da to dokažete. Ne pravdajte se nikom, vaš sud je nepogrešiv.

Lav
Očekuje vas važna lekcija u kojoj morate da savladate svoju strastvenost koja je vaša glavna osobina koja često radi protiv vas. Svesni ste svojih potencijala, ali, isto tako morate biti svesni da ne možete glavom kroz zid.

Devica
Stižu vam neprijatne vesti, najavljuje dnevni horoskop. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaše familije, ovim preokretom postaje neizvodljiva. Pomešali ste posao i privatni život pa ste dozvolili da vam porodične probleme rešavaju poslovni saradnici

Vaga
Voljena osoba od vas očekuje nešto što je vama nerazumljivo, najavljuje dnevni horoskop. Razmišljate o konkretnim koracima kako biste uobličili i ozvaničili ljubavnu vezu. Ne donosite odluke pod takvim pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite.

 

Škorpija
Potrebno je da se uozbiljite i obavite svoj posao na najbolji mogući način, savetuje dnevni horoskop. Nije loše to što umete da se opustite, ali takav odnos prema obavezama mogao bi kasnije izazvati negativne posledice za čiju popravku može biti kasno.

Strelac
Dobijate nova zaduženja, najavljuje dnevni horoskop. S obzirom na to da je u pitanju oblast u kojoj se vi niste isprobali u prošlosti, prihvatate sve kao veliki izazov. Dokazaćete sebi a i drugima koliko su velike vaše sposobnosti. Ne zalećite se jer niste bezgrešni

Jarac
Obuzima vas ideja da pokrenete neki privatni posao, najavljuje dnevni horoskop. Zategnuti odnosi s šefovima i loša atmosfera u okruženju može da izdvoji ekipu ljudi sa kojom je samostalni biznis moguć. Ne zaboravite da tamo gde interes vlada, ljubav i saosećajnost spavaju, podseća dnevni horoskop.

Vodolilja
Izbegavate kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne poznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite par sastanaka na kojima ćete, na kraju, saznati nekoliko pozitivnih novosti koje vas lično afirmišu

Ribe
Kada niko ne zna kako dalje, vama se javi spasonosna ideja. Da biste sačuvali harmoniju, bez koje ne funkcionišete, u stanju ste da date sve od sebe kako biste na taj način premostili probleme. Budite racionalni, ne precenjujte svoje sposobnosti.

(Glas javnosti/Magazin Novosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR