Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. OKTOBAR: Rakovi su opterećeni poslom, a Devicama je ljubavni život u centru pažnje!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Vage obuzima velika tenzija, a Vodolije se prave da ne primećuju nezainteresovanost voljene osobe.

OVAN

Imate šansu da vam se tokom dana ukaže prilika da preuzmete vođstvo u jednom poslovnom poduhvatu koji se priprema. Ako se pažljivo organizujete i ne prćerdate svoje potencijale, ova prilika bi mogla prerasti u životnu

BIK

Na svet gledate isključivo iz svog ugla. Ne uvažavate tuđa miššljenja pa vas danas čeka prava emotivna turbulencija. Smatrate da su stavovi osoba iz okruženja površni, pa bi to mogao da bude uzrok popodnevnih diskusija i svađa.

BLIZANCI

Ukoliko vam je stalo da pokažete sve svoje potencijale pronađite osobe koje će vam pomoći u tome. Nemojte trošiti vreme u raspravi sa nebitnim ljudima jer na taj način samo gubite energiju koja će vam zatrebati kada to ne budete očekivali.

RAK

Opterećeni ste poslom. Iako je atmosfera napeta, vaša nestrpljivost može dodatno otežati položaj, ne samo vama već i okruženju. Da biste izbegli neprijatnosti morate odoleti brojnim iskušenjima i provokacijama. Ne ulazite u suvišne diskusije.

 LAV

Vreme je da preuzmete inicijativu i pokrenete nove aktivnosti na poslu. Pozitivno zračite pa bi bilo dobro da saradnicima iznesete svoje ideje. Voljena osoba vam iz nekog razloga nije dostupna, možda je to idealan način da osvežite vaše odnose. 

DEVICA

LJubavni život je u centru pažnje. Vaš partner je dugo bio u senci, trpeo je vaša profesionalna zalaganja i probleme koji su dolazili s tim. Vreme je da mu to nadoknadite, naročito krajem dana kada će mu biti potrebna vaša podrška. 

VAGA

Obuzima vas velika tenzija. Svesni ste da je pritisak koji trpite posledica promena u koje ste se upustili, ali vam to ne pomaže. Za neke probleme ne postoji drugo rešenje osim da zažmurite na izazove i strpljivo sačekate razrešenje.

 

ŠKORPIJA

Imate volje da razrešite porodičnu zavrzlamu koja se iskomplikovala. Ako svedete stvari na suštu realnost, bićete zadovoljni postignutim rezultatima, naročito ako izađete iz senke i stvari jasno postavite tamo gde im je mesto.

STRELAC

Smišljate nove načine poslovanja i nalazite zanimljive metode kojima se bavite tokom rada. Smetnje u komunikaciji sa nadređenima osetićete prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre dogovorenog roka.

JARAC

Kako god da se postavite, očekuje da budete u drugom planu. Ne prija vam takva uloga, ali svesni ste da je to ispravan put. Bilo da se radi o porodičnim ili ljubavnim odnosima, najpametnije je da strpljivo pružite podršku i sačekate epilog.

VODOLIJA

Pravite se da ne primećujete nezainteresovanost voljene osobe. Mislite da ćete ignorisawem izbeći problem, a istina jeste da zataškavanjem pogoršavate već napetu situaciju. Porazgovarajte, stvari nisu crne kako vam se to trenutno čine.

RIBE

Nezadovoljstvo u radnoj sredini prenosite i na privatan život. Iako je posao važan, preterano se udubljujete i sve to počinjee da utiče na odnose unutar vaše porodice. Neko od ukućana može biti jako nesrećan zbog vaših kritika, popustite pritisak.

(Glas javnosti/Magazin Novosti) 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR