Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. OKTOBAR 2022

Astrologija
Autor: Glas javnosti

OVAN

POSAO: Kad se sve stavi na papir sa stavkama odmah je lakše razmišljati šta dalje, imate na umu nove ideje.  LJUBAV: Večeras pišete ljubavni dnevnik, želite da ispucate sva osećanja.  ZDRAVLJE: Raspoloženi ste.

BIK

POSAO: Svi koji su bili vredni biće i nagradjeni, jedino što neće dobiti novac kao bonus nego lepu reč hvale.  LJUBAV: Analizirate dešavanja u porodici koji zadaju malo više briga i glavobolja.  ZDRAVLJE: Čaj od valerijane za miran san.

BLIZANCI

POSAO: Još uvek vas prati dobra energija. Ne dozvolite da prođe vreme za ostvaranje ciljeva.  LJUBAV: Prijatelji su vam priorite, sa njima provodite dane.  ZDRAVLJE: Višak energije je u vama i to vas izbacuje iz ravnoteže.

RAK

POSAO: Danas bi dan mogao biti uspešan dan ukoliko se vi potrudite da to i sprovedete.  LJUBAV: Kritikujete porodicu decu partnera. Ali nije problem u njima nego u vama. Problemima opterečujete ukućane.  ZDRAVLJE: Višak kilograma vas frustrira.

LAV

POSAO: Imate elana za početak novog posla. Pokrenite se.  LJUBAV: Partner je jači od vas, vašem egu to ne prija. Pokušajte da nađete kompromis.  ZDRAVLJE: Pokušajte da volite i druge oko vas.

DEVICA

POSAO: Pratite šta se dešava u vašem okruženju. Imate jaku intuiciju za sveki posao.  LJUBAV: Device koje su same tragaju za novom ljubavlju.  ZDRAVLJE: Obratite pažnju na alergiski kašalj.

VAGA

POSAO: Bolji dan za novi početak, imate poverenje u sebe i svoje kvalitete.  LJUBAV: Morate da se suočite sa činjenicom da vam je partner neko ko vas često odvaja svega što naumite.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate jer ste fizički jaki i stabilni.

ŠKORPIJA

POSAO: Za ostvarene rezultate sami ste zaslužni. Uložili ste veliki trud i ubirate plodove svog rada.  LJUBAV: Veza u kojoj se nalazite je u ekspanziji, pojačane emocije čine vas jakim i stabilnim.  ZDRAVLJE: Trenirajte, krećite se više.

STRELAC

POSAO: Za svaki posao koji vam donosi duhovnu satisfakciju ste spremni. Ne razmišljate toliko o novcu.  LJUBAV: Partner koji je sa vama mora da poznaje pravila građanskog ponašanja, cenite moral.  ZDRAVLJE: Problem sa kukovima.

JARAC

POSAO: Spermate se za novi projekat koji zahteva odlazak u inostransvo. Saradnja sa osobom iz znaka Vodolija.  LJUBAV: Dan je dobar za zabavu pa čak i za one Jarčeve koji često provode slobodno vreme u kući.  ZDRAVLJE: Obratite pažnju na gornje ekstremitete.

VODOLIJA

POSAO: Hiperaktivni ste u poslu koji radite, saradnici ne mogu da vas isprate.  LJUBAV: Emotivno ste zadovoljni i nastojte da ostanete dosledni svojim željama i potrebama. ZDRAVLJE: Često kašaljete, to su alergije koje vas muče u oktobru svake godine.

RIBE

POSAO: Promovišete svoj rad na nekom javnom skupu. Imaćete dobru zaradu od tog posla.   LJUBAV: Veza sa Lavom ili Škorpijom vas može dovesti u stanje frustracije, potreban vam je neko nežniji.  ZDRAVLJE: Prehlada.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR