Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.JUL : RAK dobija šansu za važan razgovor, RIBE mogu da se oslone na pomoć prijatelja

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Evo šta kažu zvezde za danas

OVAN
Pred vama je dosta solidan dan, jer se neke vama bitne situacije polako rešavaju. Moguće je i da dobijete vesti o novčanom prilivu. Dobar je trenutak da se aktivirate prema osobi koja vam se dopada, jer je sada otvorenija za komunikaciju.

BIK
Vaši se planovi odvijaju stabilnim tempom, ali je moguće da ćete morati da unesete manje promene. Zbunjuju vas postupci nadređenog. U emotivnom segmentu preovlađuje promenljivo raspoloženje. Čas ste opušteni, čas pod pritiskom.

BLIZANCI
Dosta ste aktivni, rasterećeni i lako rešavate bitna pitanja. Ipak, bilo bi dobro da uzmete malo vremena i za svoje opuštanje i odmor. Vrlo intenzivne emocije, ali nemogućnost da provedete onoliko vremena sa voljenom osobom koliko biste želeli.

RAK
Danas dobijate šansu za razgovor ili susret sa saradnikom koji vam je važan ili sa kojim biste želeli da ostvarite dublji kontakt. Vreme je da iznesete predloge, jer imate dovoljno samopouzdanja. Intenzivan susret sa voljenom osobom.

LAV
Spremni ste da prevaziđete probleme i da se na pozitivniji način postavite prema saradnicima. Ipak, rezultati možda neće biti u skladu sa onim što ste uložili. Ako vam se neko dopada, nećete moći da prikrijete zainteresovanost.

DEVICA
Morate da se po jednom pitanju potrudite više nego što ste to očekivali. Iscrpljeni ste pregovorima, ali ne odustajete od svojih stavova. Mogućnost susreta sa osobom koja će ostaviti utisak na vas. U emotivnim relacijama naglašena je strast.

VAGA
Promene u dogovorima vam ne prijaju, ali shvatate da morate biti prilagodljiviji. Mnogo obaveza tokom dana. Bićete iscrpljeni i više će vam odgovarati da provedete vreme sa partnerom kod kuće, trenutno niste za izlaske i druženja.

ŠKORPIJA
U komunikaciji sa saradnicima pokazujete intenzitet, ubedljivost i samopouzdanje i možete ostaviti jak utisak. Emotivnog partnera možete iznenaditi odlučnošću – vi ste neke stvari rešili i nećete dozvoliti da vas druga strana ubeđuje.

STRELAC
Iako je izgledalo da će ovaj dan biti komplikovan, ipak uspevate da dosta toga rešite brže od očekivanog. Pokušavate da ukažete na greške emotivnom partneru,ali to radite na trapav ili grub način. Sve se može reći i kroz opušten razgovor.

JARAC
Promenljivo raspoloženje, ali i velika potreba da se angažujete po pitanjima u poslovnom segmentu. Vaše ponašanje i stavovi mogu opterećivati ljude sa kojima dolazite u kontakt. Osećate veliku potrebu za nekim iz emotivne prošlosti.

VODOLIJA
Odličan dan da napravite dogovor uz nečiju podršku ili pomoć. Prijatelji su na vašoj strani i usmeravaju vas. Neke stvari čuvate u sebi i niste spremni da se otvorite prema osobi do koje vam je stalo. Očigledno još nije vreme za pokretanje priče.

RIBE
Prijatelj ili kolega vam mogu pomoći oko poslovnih i privatnih obaveza. Moguće je da će vas neko „pokrivati“ dok vi odete da odradite ono što je potrebno. Talas samopouzdanja – spremni ste da se opet aktivirate prema osobi koju volite.

 Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR