Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP za 14. mart: Device, zdravlje vam je promenljivo, Strelčevi, u ljubavi previše očekujete

Horoskop
Autor: Glas javnosti / objektiv

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

OVAN

Početak dana može biti stresan ali se vi prilagođavate. Neka ograničenja vas nerviraju ali je to kratkog trajanja. Mogući su emotivni napadi pa pokušajte da se smirite. Polje zdravlja je promenljivo.

BIK

Osećate se bitnim i važnim zato se tokom dana zadovoljhavate pažnjom kolega. Na emotivnom planu je potrebno da i dalje budete povezani sa porodicom. Suprotni pol primećuje promene na fizičkom nivou. Zdravlje dobro.

BLIZANCI

Nije trenutak za nešto novo i drugačije ali jeste za dobro druženje i provod. Pokušajte da se povežete sa prijateljima iz inostranstva. Mogući manji nesporazumi sa partnerom ali ćete se spasiti teških tema. Odlično je zdravlje.

RAK

Potrebno je da se bolje postavite i organizujete na poslu koji radite. Veoma ste smeli u rešavanju emotivnih začkoljica. Partner razume vaše potrebe ali ne može da ih ostvari. Polje zdravlja nije ugroženo.

LAV

Neobična napetost uzrokovana je poslovnim očekivanjem. Neki poduhvati na sledećem projektu mogu zadati glavobolje. Dobre vesti iz sfere emotivnog života obradovaće vašu dušu. Imate dobro zdravlje.

DEVICA

Iako ste danas osetljivi i specijalno emotivni osećate se sigurno.U ljubavi pokušavate da namestite situaciju po svojoj meri. Dobra podela obaveza donosi stabilnost u braku ili vezi. Zdravlje je promenljivo.

VAGA

Možete biti jako iskreni i pravedni ali vam danas to ne donosi zadovoljstvo.Napravite nove projekte ili poslovne dogovore. Ne možete da se vežete za osobu koja je pored vas. Negde postoji dubok razlog. Zdravlje solidno.

ŠKORPIJA

Malo ste zbunjeni jer se sve usložilo. Potrebno je ponovo da se reorganizujete. Tako ćete dobti novu  poletnu energiju. Neće vam nedostajati ljubavi i razumevanje od emotivnog partnera. Imate dobro zdravlje.

STRELAC

Poslovi mogu biti na čekanju ili u manjem zastoju. Međutim to ne remeti vaš radni dan. U ljubavi ste i dalje nerealni jer imate preterane zahteve prema emotivnom partneru. Podložni ste prehladi i upali grla.

JARAC

Novi plan je dobar ali još treba da ga razradite. Potražite savet od iskusnijih kolega. Emotivno i ljubavno pitanje je solidno jer ste predodređeni drugim obavezama. Posvetite se porodici. Opšte stanje zdravlja promenljivo.

VODOLIJA

Odlična energija i radni ritma doprinoose zadovoljstvu na poslu. Ni finasije neće izostati. Emotivno se nalazite u dobrim okolnostima. Partner je predodređen vama i vašem dnevnim ritmu. Polje zdravlja je sasvim solidno.

RIBE

Imate dobru mogućnost da završite zaostale obaveze ali se čuvajte lažnih obećanja. U ljubavi ste iskreni ali sa nedostatkom realnosti. Manje mašte više praktičnih dela da bi uživali u sadašnjosti. Polje zdravlja nije ugroženo.

Glas javnosti / Objektiv

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR