Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP za 13. mart: Rakovi, povećajte unos vitamina, Jarčevi, ne slažete se s partnerom

Horoskop
Autor: Glas javnosti / objektiv

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

OVAN

Lako se dokazujete na poslu ali  nemate čvrstu podršku saradnika. Nije vam danas najbolji sklop u glavi pa ne vidite da su svi oprezni kada pričaju sa vama. Emocije rastu i možete iskoristiti  prilike koje vam same dolaze. Odlično se osećate.

BIK

Manji izazovi na poslu poguraće vaš neplanirani odmor. Nemojte potcenjivati konkurenciju jer vas gledaju šta radite. Polako rešavate konflikt prijatnim razgovorom. Ipak s druge strane partner stalno menja teme. Zdravlje je veoma solidno.

BLIZANCI

Manji poslovni, administrativni problemi ili kočnice rešavate u nekom drugom danu.Nije vam naklonjen dan u brzim poslovnim rešenjima. Nesuglasice sa partnerom nisu proizvod vašeg odnosa već spoljašnjeg mešanja u ljubav. Zdravlje  veoma dobro.

RAK

Imate baš puno troškova, borite se da zatvorite sve finasijske bunare. A oni se  stalno i neprekidno otvaraju.  Manji nesporazumi i prebrzo reagovanje na svaku reč daju zahlađenje u ljubavi. Koristite vitamine.

LAV

Danas imate problematičnu i arogantnu komunikaciju koja vam neće doneti ništa napredno. Stišajte ego i upotrebite razum. Nemojte biti brzopleti na poslu i u odlukama.Emotivno ste nepopustljivi i stalno to pokazujete partneru. Zdravlje je dobro.

DEVICA

Privremeno loša saradnja ne menja poslovne prilike koje vam idu u korist. Budite više otvoreni za nove izazove. Emotivno ste stabilni ako uzmete u obzir da ste  i usamljeni. One Device koje su u vezi imaju pomak u bliskosti. Zdravlje je dobro.

VAGA

Krenite prvo od sebe i pronađite greške. Nije mudro kritikovati ljude koji nisu udovoljili vašim zamislima. Preispitajte mogućnosti da bi  ušli u ozbiljnu emotivnu vezu. Na vama je da odlučite da li ste spremni ili ne? Veliki psihički zamor.

ŠKORPIJA

Imate izbor imate i želje a vi ste paralisani jer stalno nešto čekate. Razmišljate o odmoru jer ste umorni i psihički i fizički. Danas proveravate nerve svojoj voljenoj osobi jer vam je tako došlo. Igrate se tuđim reakcijama. Nemate tegobe.

STRELAC

Aktivan dan i veoma napet dan je pred vama. Pokušajte da ne širite poslovne zadatke jer će vas to ubaciti u problem. Emotivno provodite lepe ali veoma kratke trenutke sa voljenom osobom. Problem je u slobodnom vremenu. Zdravlje je promenljivo.

JARAC

Imate kontrolu na poslu a nemate autoritet tako da vam danas od svega uvek nešto fali. Oslonite se na sebe i svoje resurse. U potpunoj  ste suprotnosti sa partnerom. Nikako da usaglasite želje i mogućnosti. Pokušajte da jačate svoj imunitet.

VODOLIJA

Promenjliv dan pun obaveza i radnih aktivnosti. Ipak neki nezgodni komentari mogu vas izbaciti iz sopstvene ose. Imate podršku prijatelja i ne gubite vreme na nebitne ljude koji vas uporno opsedaju. Napravite dobar rez. Zdravlje je  dobro.

RIBE

I pored puno obaveza vi ste u dobrom treningu. Ne obazirite se na zlurade komentare koji su upućeni vama samo da bi vas uznemirili. U ljubavi ništa važno jer je sve neizvesno. Ostavili ste otovorenu praznu stranicu ljubavi. Zdravlje je solidno.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR