Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUL: BIK ima vanredne troškove, VODOLIJA treba da bude oprezna u dodiru sa električnim uređajima

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Lav ostvaruje dobre poslovne kontakte, Jarac dodatno može da zaradi preko honorarnog posla

Ovan
Kvadrat između vašeg vladaoca Marsa u astrološkoj kući posla i Meseca u Blizancima, podstiče vas na akciju. Pozicija Neptuna, planete mašte i inspiracije, odgovara umetnicima, naučnicima, farmaceutima, arheolozima. Oprez u saobraćaju.

Bik
Mesec u Blizancima u astrološkom polju posla pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Venerom, simbolom ljubavi ali i novca, donoseći vam vanredne troškove. Umetnike, naročito glumce, očekuju paralelni aranžmani. Čuvajte se sportskih povreda.

Blizanci
Vaš vladalac Merkur blizu asteroida Pobeda u trećoj astrološkoj kući u sekstilu sa Mesecom, vladaocem kuće posla u u vašem znaku, donosi vam zaradu, naročito ako se bavite poslom koji podrazumeva češća putovanja. Oprez u saobraćaju.

Rak
Vaš vladalac Mesec, simbol mašte, u astrološkom polju podsvesti, pod uticajem Saturna, planete organičenja iz polja karijere, usporava realizaciju vaših planova. Očekuje vas ozbiljan razgovor sa voljenom osobom. Promenljivo raspoloženje.

Lav
Planeta biznisa i komunikacija, Merkur, u vašem znaku obrazuje dobar aspekt sa Mesecom u Blizancima, donoseći vam brojne kontakte i dogovore, naročito ako ste prisutni u javnosti, zbog posla. Novac pritiče preko poslova sa strancima.

Devica
Planeta inicijative, Mars, u vašem znaku, obrazuje izazovan aspekt sa Mesecom u polju karijere, donoseći vam ponude za paralelne ili honorarne poslovne aranžmane. Pozicija vašeg vladaoca Merkura u polju mašte odgovara umetnicima. Nesanica.

Vaga
Venera, planeta ljubavi i posla, koja upravlja vašim znakom, u kvadratu sa Mesecom u Blizancima, podstiče na akciju Vage koje se bave kreativnim zanimanjem. Pozicija Marsa u kući podsvesti, nepovoljno utiče na vaš nervni sistem. Oprez za volanom.

Škorpija
Vaš vladalac Pluton, planeta moći i bogatstva, u trigonu sa Mesecom u Blizancima u astrološkom polju finansija donosi vam uvećanje prihoda. ozicija Venere koja vlada vašim ljubavnim životom, nagoveštava svađe zbog ljubomore. Čuvajte se povreda.

Strelac
Izazovan aspekt između Meseca u Blizancima u sedmom astrološkom polju i planete akcije u polju karijere, podstiče vašu potrebu za inicijativo. Sekstil sa suvladaocem Neptunom, pogoduje privatnicima. Izbegavajte konzervirane namirnice.

Jarac
Saturn, planeta ambicije i discipline, koja upravlja vašim znakom u napetom aspektu sa Mesecom u Blizancima, Aspekti Plutona, simbola novca, donose vam mogućnost zarade preko paralelnih ili honorarnih angažmana. Osetljiva koža.

Vodolija
Konjunkcija vašeg vladaoca Urana i Meseca donosi vam sjajne ideje, ako ste umetnik, sportista, pedagog. Pozicija vašeg suvladaoca Saturna upozorava da izbegavate rasprave sa emotivnim partnerom. Oprez pri rukovanju električnim uređajima.

Ribe
Neptun, planeta mašte i iluzija, koja upravlja vašim znakom formira sekstil sa Mesecom u Blizancima, donoseći nadahnuće i motivaciju umetnicima i naučnicima. Trebalo bi da izbegavate konflikte sa šefovima, voljenom osobom i mlađim članom porodice.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR