Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 12.JUL : Kako dan prolazi, ŠKORPIJA se sve bolje oseća, a RAK je u romantičnom zanosu

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Evo šta kaže astrolog za danas

OVAN
Mogućnost dobijanja poslovne ponude. Ipak, dosta toga je nedorečeno i ne savetuje vam se da se zalećete po ovom pitanju. Ukoliko je moguće, prolongirajte odluku. Neko preko poslovnog segmenta pokazuje veliko interesovanje za vas.

BIK
Bićete malo zbunjeni dešavanjima u poslovnom segmentu i moguće je da nećete odreagovati adekvatno ili u pravom trenutku. Dajte sebi više prostora za razmišljanje. Danas možete doći u kontakt sa osobom koja vam je već duže vreme privlačna i zanimljiva.

BLIZANCI
Imate vrlo važan dogovor tokom današnjeg dana. Ako je moguće, ostavite ga za popodnevne sate, jer ćete tada jasnije i objektivnije razmišljati i funkcionisati. Nesporazum u odnosu sa voljenom osobom može biti brzo rešen.

RAK
Obavite sve pripreme, jer vas očekuju važni poslovni sastanci i kontakti tokom ovog dana. Proverite sve ono što je vezano za papirologiju, dokumentaciju. Zanos i pojačana potreba za romantikom i senzualnošću u odnosu sa voljenom osobom.

LAV
Danas se neke sjajne poslovne mogućnosti otvaraju pred vama. Potrudite se samo da budete prilagodljiviji u komunikaciji sa potencijalnim saradnicima. Dozvolite i drugima da povremeno progovore. Svesni ste da privlačite poglede suprotnog pola.

DEVICA
Osećate da nastupate sa više samopouzdanja nego ranije, vratila vam se i vaša sposobnost organizacije i analitičnost. Posvetićete se bitnim projektima i osobama na koje računate. Mogućnost izlaska sa prijateljima i vrlo verovatno – novo poznanstvo.

VAGA
Možete biti nesigurni po nekim poslovnim pitanjima i u nedoumici šta da uradite. Potražite pomoć ili savet od kolege ili prijatelja. Odnos sa emotivnim partnerom danas je prilično nedorečen i zbunjujuć po vas. Niste sigurni šta vam je činiti.

ŠKORPIJA
Kako dan bude prolazio, imaćete sve bolji odnos sa nadređenima. Neki vaši predlozi ili način rada konačno su došli u žižu interesovanja. Danas ste spremni za flertovanje, koje umotavate u prijateljstvo, pa je druga strana u potpunosti zbunjena.

STRELAC
U potpunosti ćete se „zakopati“ u obaveze i biti isključivo usmereni na kontakte sa saradnicima. Moguće je da ćete neke svoje planove staviti „na čekanje“. Verovatno je da ćete imati malo vremena za emotivnog partnera, ali i za svoje prijatelje.

JARAC
Osećate jednim delom rasterećenje kada je poslovni segment u pitanju. Neke stvari su se pokrenule sa mrtve tačke i danas neuporedivo bolje funkcionišete. Uložite dodatne napore. U emotivnom segmentu – pokazaćete onu najlepšu stranu svoje ličnosti.

VODOLIJA
Vrlo podsticajan dan i dobra energija. Ipak, vodite računa da ne zaboravite na neke važne obaveze ili dogovore, jer će i to biti moguće. Neko vam daje jasne signale da želi da vam se približi. Vi se ustručavate, iz samo vama znanih razloga.

RIBE
Danas vam se pruža dobra poslovna mogućnost. Što više budete razmišljali i što više budete tražili mane ovom dogovoru, sve više ćete biti nesigurni da li da prihvatite. Neki put treba rizikovati. Emotivno – bliskost sa voljenom osobom.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR