Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP za 12. mart: Blizanci, emotivno ste osetljivi, Jarčevi, nemate veće tegobe

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

OVAN

Obuzeti ste neprijatnim emocijama  na poslu niste prijatni  kolegama. Okruženje vam se ne menja a vi ste  za nešto drugačiji ritam. U ljubavi ste zadovoljni jer vam je sve dozvoljeno. Zdravlje je veoma dobro.

BIK

Finasije nisu fokus ali vas trenutno brinu. Pokušavate dobro da se organizujete sa novcem ali vam ne ide. U partnerskim odnosima ne očekujte više od solidne komunikacije  niste raspoloženi za ozbiljne rasprave. Zdravlje solidno.

BLIZANCI

Potrebno je da se oslobodite stresa i  loših ljudi. Pokušajte da se distancirate od ružnih misli. Emotivno ste veoma senzitivni i reagujete na svaki potez emotivnog partnera. Imate smetnje u komunikaciji. Zdravlje dobro.

RAK

Previše analize dovodi vas do glavobolje. Previše razmišljate o poslu a malo delujete u aktivnim stvarima. Na polju ljubavi nemate problema ako niste sakrivali tajne. U suprotnom rasprava i ljubomora. Zdravlje je solidno.

LAV

Odličan dan za posao  zato iskoristite dobru unutrašnju energiju i napunite baterije. Ne očekujte novac i dobre finasije jer previše trošite. Na ljubavnom planu ništa nije isplanirano baš kao   što ni vi niste. Nemate veće tegobe.

DEVICA

Želite da uredite haos u kome ste se našli. Najviše bi voleli da sve nestane i kada se probudite da bude gotovo.  Emotivno ste oslobođeni ljubavi prema drugima ali zato danas sebe obožavate. Odlično se osećate.

VAGA

Presekli ste neke stvari u glavi. Tako vam je lakše jer  rešavate dilemu. Na emotivnom polju stvari se  pomeraju sa mrtve tačke.  Puno socijalnih kontakata a jedna Vodolija čeka na vas. Čuvajte se alergije.

ŠKORPIJA

Nastavite sa poslom kao što ste krenuli od ranog jutra.  Potrebno je  da imate cilj a ne stalno nastavak serije koja se odjednom prekine. Na polju ljubavi niste pokvarili ništa zato danas konzumirajte lakoću odnosa. Zdravlje dobro.

STRELAC

Danas vam neće poći za rukom da sakrijete svoje velike poslovne želje.  Sve izlazi iz vas na videlo dana i vi tu ništa ne možete. Ne morate biti stalno  zanimljivi da bi vas partner voleo. Odlično je zdravlje.

JARAC

Odlična komunikacija danas vam donosi bolje rezultate u ophođenju prema ljudima. Zato su vam mnoga vrata otvorena.Imate veliku ljubavnu energiju koja briše sve nesporazume.  Imate pravo da obožavate. Nemate veće tegobe.

VODOLIJA

Danas ste žrtva mnogih intriga jer vas pojedine osobe na poslu ne podnose. Zato ne iznosite  svoje mišljenje  javno. Imate solidne prilike  da prevaziđete  ljubavne  zamke u koje ne želite da se uhvatite.Na polju zdravlja bez tegoba.

RIBE

Oprobajte  svoje poslovne mogućnosti jer danas možete naći kompromis i sa tvrdoglavim poslovnim partnerima.  Sve nesporazume ste stavili pod tepih i bavite se samo lepim stvarima. Razgovarajte o svemu što vas boli. Dobro je zdravlje.

Piše astrolog Vesna Trajković

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR