Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JUL: Biku fali samopouzdanja, škorpija treba da spusti loptu

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

OVAN

Dosta toga vam skreće pažnju i zbog toga vam je naporno da ispoštujete obaveze. Očekuju vas dosta bitni razgovori u kojima ćete moći da izbijete u prvi plan. Popodnevni sati su dobri za susret sa simpatijom ili voljenom osobom.

BIK

Nastupite sa više samopouzdanja u dogovorima sa poslovnim saradnicima. Prepodnevni sati su bolji za pregovore, jer ćete tada biti stabilniji. Još uvek ste malo emotivno nesigurni, ali polako se oporavljate. Dobar je trenutak za razgovor sa partnerom.

BLIZANCI

Danas možete biti previše usmereni na sebe u kontaktima sa saradnicima. Ako želite dobru komunikaciju sa drugima, spustite se malo na zemlju. Umor i iscrpljenost u drugom delu dana, pa je moguće da nećete biti „svoji“ u kontaktu sa voljenom osobom.

RAK

Danas ste okrenuti obavezama koje morate završiti. Iako će ovo biti izuzetno produktivan dan, ipak će vas jednim delom iscrpeti i doneti vam pojačan nivo nervoze. U odnosu sa voljenom osobom pokušajte da se više opustite i imate razumevanja.

LAV

Danas imate velika očekivanja, i od sebe, ali i od drugih. Moraćete da napravite dobru organizaciju i odredite prioritete, jer nećete moći na onoliko strana na koliko biste želeli. Bićete posebno dobro raspoloženi prema voljenoj osobi.

DEVICA

Bićete u potpunosti okupirani onim poslovima i obavezama koje morate završiti i malo ćete obraćati pažnju na ono što se dešava oko vas. U odnosu sa voljenom osobom trudićete se da zaobiđete neke ozbiljnije teme i da se više okrenete ka zabavi.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR