Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. OKTOBAR: STRELAC neće odoleti šarmu jednog BLIZANCA, dobar dan za kontakte RIBAMA

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Evo šta su nam zvezde pripremile za danas

OVAN 
Mesec se približava Jupiteru u Biku, simbolu prosperiteta i novca, donoseći vam uvećanje prihoda, ali i vanredne izdatke. Zbog aspekata Venere, vladaoca partnerskih odnosa, moguće su rasprave sa voljenom osobom. Promenite način ishrane.

BIK 
Mesec blizu Jupitera u vašem znaku, u napetim aspektima sa Suncem, upozorava da izbegavate rasprave sa partnerom i nadređenima. Pozicija Merkura povoljno utiče na ishod dogovora o nekom kreativnom projektu. Pazite se povreda u kući.

BLIZANCI 
Sjajni aspekti vašeg vladaoca Merkura, simbola biznisa, donose vam kontakt sa osobama koje će imati sluha za vaše ambiciozne planove. Naglašen znak Bika u kome je i Mesec, uveče vam donosi susret sa Vagom na nekom večernjem događaju.

RAK 
Vaš vladalac Mesec popodne obrazuje konjunkciju sa Jupiterom u Biku, vladaocem vašeg posla i inostranstva, donosi vam mogućnost zarade preko aranžmana sa strancima. Ljubavni partner želi da vas iznenadi. Povedite više računa o ishrani.

LAV 
Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Meseca u astrološkoj kući karijere, odgovara Lavovima koji se bave kreativnim zanimanjem. Sa Venerom, planetom šarma u vašem znaku, popularni ste i rado viđeni u društvu, naročito suprotnog pola.

DEVICA 
Naglašen znak Vage i spoj Mesec i Jupitera u Biku, popodne vam donose zaradu preko kontakta sa osobama koje žive u drugom gradu. Ljubavni partner je nepoverljiv i ljubomoran, jer sumnja da ste se zbližili sa osobom sa posla. Osetljivi bubrezi.

VAGA 
Mesec, vladalac vaše karijere, približava se Jupiteru u astrološkoj kući finansija, donoseći vam mogućnost zarade preko paralelnog posla. Povedite više računa o odnosu sa kolegam, kako vam neko ne vi radio iza leđa. Sklonost povredama.

ŠKORPIJA 
Naglašeno sedmo astrološko polje, u koje danas ulazi i Mesec, donosi vam profesionalnu i finansijsku satisfakciju, naročito ako ste preko posla poznati u javnosti. Na nekom skupu ili proslavi, možete da upoznate vrlo atraktivnu osobu.

STRELAC 
Vaš vladalac, Jupiter, simbol prosperiteta, obrazuje konjunkciju sa Mesecom, koji upravlja vašim finansijama, donoseći vam dogovor o isplativom poslu sa strancima. Teško ćete ostati ravnodušni da šarm jednog Blizanca .

JARAC
Sjajan aspekt Meseca i Jupitera u Biku, donosi vam zaradu preko kreativnih poslova, kao i poznanstvo sa osobom koja je poznata u javnosti. Pozicija vašeg vladaoca Saturna povoljno utiče na odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

VODOLIJA 
Sa naglašenim znakom Bika u kome je danas i Mesec, planirate građevinske radove ili privatni biznis. Zbog pozicije ljubavnih planeta, Venere i Marsa, rado ste viđeni u društvu, naročito suprotnog pola. Potreban vam je odmor.

RIBE
Odgovara vam pozicija Meseca u Biku koji danas pravi konjukciju sa vašim suvladaocem Jupiterom, jer vam donosi kontakte sa strancima i mogućnost ugovaranja novog posla. Osoba koja vas poznaje preko posla, šalje vam romantičnu poruku.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR