Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP: Rakovi će ove srede imati mnogo POSLA; Device će biti UMORNE i bezvoljne, a Ribe će biti ljute na emotivnog partnera!

Astrologija
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Vage će danas pokušati da razgovaraju sa voljenom osobom, ali se to očas posla može pretvoriti u raspravu...

OVAN

Dosta lako uspevate da rešite jednu situaciju, iako ste smatrali da ćete imati većih prepreka ili nelagodnosti. Impulsivniji ste nego inače i možete reći više nego što bi trebalo, bilo da tek osvajate nekog ili u komunikaciji sa voljenom osobom.

BIK

Unutrašnji nemir i impuls da koliko odmah neke stvari završite samo vam može napraviti problem. Povucite ručnu kočnicu, smirite se i razmislite, pa tek onda delajte. Sa emotivnim partnerom ovo može biti dan ispunjen velikim strastima.

BLIZANCI

Sve vas gura na pokret, na dejstvo, na akciju. Možda vama sada baš i nije do nekog velikog angažovanja, ali nemojte propustiti prilike koje vam se nude. Trudite se da voljenoj osobi pokažete da vam je stalo do nje i da ispravite neke propuste.

RAK

Dosta posla vas čeka i sigurno je da ćete povremeno juriti kao muva bez glave. Potrebno je da se aktivirate što pre, jer će tempo dešavanja biti prilično jak. Ako očekujete susret sa simpatijom, on može biti vrlo intenzivan. Dobar provod i zabava.

LAV

Vaši su planovi dobri, ali realizacija vam je malo konfuzna, pa nemojte da pogubite konce dešavanja. Neočekivano odlaganje novčanog priliva na koji ste računali. Veliki emotivni zanos prema jednoj osobi – pokrenuli ste se i nemate nameru da stanete.

DEVICA

Prilično ste umorni i bezvoljni, ali obaveze ne pitaju kako vam je, već se od vas očekuje da ih završite na vreme. Neke osobe vas smaraju i nerviraju i najradije biste se sklonili od njih. Ako ste u flertovanju sa jednom osobom, danas može doći do realizacije.

VAGA

Sve je krenulo da se odvija na onaj način koji ste zamislili, da bi u poslednjem momentu došlo do promena ili situacija koje vas teraju da menjate planove. Pokušavate da razgovarate sa voljenom osobom, ali se to očas posla može pretvoriti u raspravu.

ŠKORPIJA

Sa svih strana su vas pritisle obaveze i čini vam se da više ne možete da se borite sa tempom dešavanja i sa kratkim rokovima. Bićete vrlo nervozni i nespremni na kompromis, a tako ćete se postaviti i u kontaktu sa voljenom osobom.

STRELAC

Svesni ste da je dogovor ili saradnja koju ste pokrenuli prilično dobra, ali imate nekih primedbi, koje ćete ipak ostaviti za kasnije. Osećate pritisak od strane nadređenih. Sa emotivnim partnerom je potrebno malo truda da bi sve funkcionisalo kako treba.

JARAC

Vaša je energija jaka, ali je možda usmeravate na pogrešnu stranu. Izbegavate obaveze koje su vam važne, a nebitnima posvećujete pažnju. Donekle ste zadovoljni kontaktom sa osobom koja vam se dopada, mada vas promene u njenom raspoloženju zbunjuju.

VODOLIJA

Bićete jako poslovno aktivni, jer vam količina obaveza ne dozvoljava da predahnete. Ipak, neke situacije ne vidite na pravi način i možda je bolje da u dogovorima budete obazriviji. Pokušavate da inicirate susret sa osobom koja vam se dopada.

RIBE

Vaš nastup u poslovnom segmentu može zbunjivati saradnike, pa se potrudite da budete jasniji, posebno kada su dogovori u pitanju. Dosta obaveza koje će vam unositi nervozu. Emotivni partner ponavlja neke situacije koje vam se ne dopadaju.

Autor horoskopa: Olga Savić

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR