Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP: Rakovi će danas imati ZANIMLJIVE SUSRETE; Vodolije previše očekuju od partnera, ali bezuspešno; Ribe prenatrpane obavezama!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Šta vam donosi ovaj petak, proverite sa zvezdama!

OVAN

Dan u kojem ćete nešto lakše komunicirati sa drugima i imati priliku da napravite dobre dogovore. Pogotovo je drugi deo dana dobar za poslovne kontakte. Dobro raspoloženje i zadovoljstvo sa emotivnim partnerom. Izbegavajte osetljive teme.

BIK

Tokom današnjeg dana biće potrebno nešto više truda da rešite neka goruća pitanja. Može se pronaći pravi modus delovanja. Pokretanje interesantnih priča sa voljenom osobom. Takođe, nekima od vas sledi kontakt iz ljubavne prošlosti.

BLIZANCI

Naročito tokom popodnevnih i večernjih sati očekujte dobro raspoloženje i veliki entuzijazam. Zato drugi deo dana iskoristite za poslovne teme i dileme jer ih možete rešiti i pokrenuti. A veče ostavite za one koji su vam srcu dragi.

RAK

Današnji mlad Mesec govori o višemesečnom periodu u kojem će kod vas biti pojačana inicijativa i vi ćete biti pokretač, bilo za poslovna, emotivna ili neka druga dešavanja. Popodne vam donosi zanimljive razgovore i kontakte.

LAV

Očekujte mirne i opuštene trenutke, bilo u poslovnom bilo u emotivnom ili nekom drugom segmentu. Vi ste danas nekako u skladu sami sa sobom, tačno prepoznajete ciljeve koji su vam važni i idete ka njima bez zastoja.

DEVICA

Tokom današnjeg dana biće vam potrebno nešto više strpljenja da bi odnosi sa drugima funkcionisali bez problema. Uspećete da se na pravi način uskladite sami sa sobom prelaskom u drugi deo dana. Tada će već sve funkcionisati mnogo lakše.

VAGA

Očekujte lepe momente i u poslovnom i u emotivnom segmentu. Za nedoumice koje imate danas uspevate da pronađete rešenje. Kao da će se neizvesnosti sklanjati, a vi ćete kako dan bude odmicao imati sve jasniju sliku.

ŠKORPIJA

Promenljivo raspoloženje. Čas ste puni energije, čas u osetnom padu. Situacija će se poboljšati prelaskom u drugi deo dana. Tada dobijate prave informacije vezane za posao, ali I prave podstreke koji vas “dižu” u emotivnom segmentu.

STRELAC

Sve se odvija sa oscilacijama, bilo da je u pitanju vaše raspoloženje, bilo kontakti sa poslovnim saradnicima. Nemojte se zablokirati u prepodnevnim satima, jer ćete onda popodne biti zatrpani obavezama. Emotivno – sve je u redu.

JARAC

Shvatate da je potrebno da promenite nešto kod sebe, da bi se okolnosti oko vas promenile. U hodu ispravljate greške i postavljate se drugačije prema osobama sa kojima ste u kontaktu. Komunikacija sa voljenom osobom se poboljšava.

VODOLIJA

Poslovno ćete funkcionisati savršeno, ali najpre u drugom delu dana. Prepodne vam donosi neku letargiju I bezvoljnost. Po pitanju emocija niste zadovoljni, očekivali ste nešto od partnera ali to nije ispunjeno.

RIBE

Tokom današnjeg dana očekujte da nešto teže funkcionišete, najverovatnije zbog velikog broja obaveza. No, u drugom delu dana uspećete da “pohvatate konce” dešavanja na bolji način. Dobijate reči koje ste toliko dugo čekali od strane voljene osobe.

Autor horoskopa: Olga Savić

Glas javnosti / P40S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR